Skip to content
Street Magic I Danmarks Byer
Hej alle!

For det første: Tusind tak, fordi I er tunet ind på denne blog – jeg vil gøre mit ypperste for ikke at skuffe jer! 🙂

Blogindlægget her er blandt dem, jeg har glædet mig allermest til at udgive. Jeg er nemlig i fuld gang med et projekt, der længe har været planlagt (og ja, overskriften afslører en del), men som jeg først nu har haft mulighed for at realisere.

Street Magic tourné i Danmark

Jeg har længe gået med tanken om at filme en trylleserie, hvor jeg tryller for tilfældige mennesker. Derfor tager jeg i disse måneder rundt til forskellige byer i Danmark med formålet at sprede mystik og glæde. Planen er at besøge byernes strøg, gågader og andre locations, der er flittigt besøgt i den pågældende by. Her vil jeg stoppe tilfældige forbipasserende og spørge, om de har lyst til at se lidt trylleri. Disse tryllerier filmes og klippes sammen til små videoer, som udkommer på mine sociale platforme. Jeg glæder mig helt vildt og håber, projektet bliver taget godt imod af alle jer!

Faktisk glæder jeg mig så meget, at jeg allerede har taget forskud på projektet ved at besøge min favorit- og fødeby: Århus. Videoen fra Århus er allerede klippet sammen og kan ses på min Youtubekanal eller Facebookside. I kan springe direkte til den ved at følge linket her: https://www.youtube.com/watch?v=gy-izOHEC-E&t=19s.

Jeg håber og krydser fingre for, I vil tage godt imod den! Meget af min tid og energi er investeret i at få videoen til at tage sig bedst muligt ud for jeres skyld. 🙂

Disse byer besøger jeg

Hele programmet er endnu ikke fastlagt, men flere byer er allerede plottet ind i serien. Det gælder bl.a. Århus, Randers, Horsens, Skanderborg, Ålborg, Vejle og Kolding. Derudover er min plan at se, om Fyn og Sjælland ikke også er interesseret i lidt trylleri. Byerne, alle mine tryllerier skal foregå i, er dog ikke fastlagt endnu.

Måske I har andre byer i tankerne, som jeg burde tage til og lave Street Magic? I så fald hører jeg meget gerne om det.

Sådan udkommer videoerne

Da afsnittene både skal filmes og klippes sammen, er min umiddelbare tanke, at der går nogle uger mellem hver video. Det afhænger naturligvis også af, hvor travlt jeg har rent showmæssigt.

At klippe videoerne sammen er noget, jeg selv synes er spændende og sjovt – derfor har jeg valgt at gøre det hele selv. På den måde er det muligt, at der går lidt længere tid mellem videoerne, da jeg jo, som I ved, optræder professionelt ved siden af. Jeg håber, I har tålmodighed til at følge med i trylleserien, for det bliver sjovt! 🙂

Inspireret af Street Magic?

Har du set videoen? Var den sjov at se? Og vil du se mere? Så hold øje med fremtidige videoer, som først og fremmest udgives på min Facebookside. Det er hurtigt at smide et ”like”, så I på den måde holder jer opdateret på nye opslag. Samtidig værdsætter jeg, I vil følge med!

Jeg ser frem til at dele det hele med jer. Tak for jeres tid.

Rigtig god dag og på glædeligt gensyn.

//Nicolaj

Andre
blogsider