Skip to content
Konfirmationerne Er I Gang!

Ohøj kære læsere,

Så er jeg atter en gang tilbage med nyt på bloggen, for jer der interesserer sig for mit virke. 🙂

Jeg arbejder ufattelig meget disse måneder, for konfirmationerne er for alvor skudt i gang! Ikke i min vildeste fantasi havde jeg troet, at så mange glade arrangører ville henvende sig personligt til mig, i håb om at jeg ville berige konfirmandernes dag med en bid magisk underholdning.

Ikke desto mindre er kalenderen godt pakket med shows langt ind i både april, maj og juni, hvilket er intet mindre end fantastisk. Derfor kommer den næste tid også til at gå med, at jeg “tournéer” Danmark rundt og underholder som tryllekunstner til konfirmation.

Faktisk skal jeg besøge næsten alle afkroge af vores herlige land – både Nordjylland, Sønderjylland, Fyn og Sjælland vil være repræsenteret, når jeg gæster de mange konfirmationsfester. Og selvom køreturene i nogle tilfælde kan være lange og udmattende, er det alligevel det hele værd. Glæden og fascinationen i selskabets og særligt konfirmandernes ansigter, når de bliver underholdt og taget ved næsen, er simpelthen bare priceless. Jeg føler mig meget privilegeret over at være nået hertil, hvor jeg står i dag.

Allerede nu har I nok et indtryk af, hvor meget mit erhverv som tryllekunstner og underholder betyder for mig – så jeg vil spare jer for mere af det i det følgende.

Sådan blev jeg en travl og eftertragtet tryllekunstner

Lige siden jeg i 2017 besluttede mig for at gå all-in som professionel tryllekunstner, har jeg være en del af flere forskellige eventbureauer. I tidernes morgen meldte jeg mig ind i disse bureauer med henblik på at få flere forespørgsler og dermed shows. Det gik godt, og de følgende år steg antallet af forespørgsler rettet mod min indbakke markant. Dog var det for mig kun en midlertidig løsning at være en del af disse underholdningsportaler, da mit største håb var at få flere til at gå DIREKTE ind på min hjemmeside og sende en forespørgsel, fremfor at forespørgslerne kom gennem en festportal.

I år har jeg ALLEREDE slået rekord for antallet af forespørgsler, som er kommet gennem min hjemmeside. Vi befinder os nu i midten/slutningen af april måned, og allerede nu har jeg fået flere direkte forespørgsler, end jeg har gjort på noget andet tidspunkt de seneste år. Det er ret vildt og faktisk noget af en bedrift, som gør mig stolt. At gå fra at være afhængig af at modtage forespørgsler gennem et eventbureau til nu at modtage langt de fleste forespørgsler gennem min egen hjemmeside, er crazy!

Underholdning til konfirmation

Som titlen på dagens indlæg og første afsnit antyder, er jeg for øjeblikket travlt optaget med at agere underholdning til konfirmation. De af jer, der følger med, og som har læst tidligere blogindlæg, ved også, at det er den absolut travleste periode på hele året. Det er der en række indlysende årsager til.

En tryllekunstner skaber høj stemning og god energi, og har altid både underholdningsværdien og humoren i orden.

Derudover er det essentielle naturligvis, at effekterne er stærke, overraskende og fascinerende. Med en erfaring der tæller +14 år har jeg udvalgt kun de bedste effekter, som jeg introducerer for mit selskab.

Ydermere er jeg som tryllekunstner til konfirmationen oplagt, da min optræden tager afsæt i, at effekterne og humoren skal kunne rumme enhver aldersgruppe. Derfor tabes ingen med garanti undervejs, når jeg gør min entré som tryllekunstner og underholder.

Slutteligt har jeg i år specialskrevet mit show til konfirmationen, så det involverer konfirmanden og det øvrige selskab på en helt særlig måde, som jeg desværre ikke vil komme ind på i dette indlæg. 😉

Det har været en fornøjelse at skrive dagens indlæg til jer – tak for denne gang og rigtig god forårsdag!

//Nicolaj

Andre
blogsider