Skip to content
Book Tryllekunstner Til Fest
Halløj folkens,

Endnu et indlæg er klar til jer på bloggen. Af hjertet tak for jeres respons og konstruktive kritik på mine forrige blogindlæg! Det er ekstremt dejligt at vide, mine tekster kan interessere og inspirere jer. 🙂

Denne gang skal det handle om, hvorfor det at booke underholdning til festen er en absolut ”no-brainer”, hvis du spørger mig.

Planlæg underholdning

Enhver festarrangør bør forholde sig til og planlægge en form for underholdning. Underholdning kvikker selskabet op, skaber fantastisk stemning og er altid et forfriskende og hyggeligt afbræk. Du husker måske selv en festlig anledning, hvor underholdningen var med til at gøre festen mindeværdig?

Men det kan være svært at vide præcis hvilken underholdning, der falder i selskabets smag. Man vil som arrangør nødigt skuffe gæsterne, så hvordan finder og planlægger man den helt rigtige underholdning? – For det skal jo være en underholdning der, i de fleste tilfælde, skal kunne underholde hele aldersspektret.

Jep, du har måske allerede gættet det – book en tryllekunstner til festen! Og ja, jeg har i dén grad tænkt mig at reklamere for mig selv i dette blogindlæg. For jeg kan tilbyde et ekstraordinært trylleshow til festen, der underholder bredt, og som skaber højlydte grin og dyb fascination.

Der er en chance for, at indlægget allerede nu er for meget ”ananas-i-egen-juice” til din smag. I så fald beklager jeg.

Underholdning for hele familien

Jeg har med mere end 500 shows i ryggen prøvet lidt af hvert gennem årene. Min erfaring er stor, og med +14 år i tryllebranchen vil jeg karakterisere mig selv som en garvet herre i faget.

Festshowet, jeg optræder med i både Jylland, på Fyn og på Sjælland, er skruet sammen gennem adskillige år, og har som sit ultimative mål at skabe et vaskeægte magisk minde.

Effekterne i showet er nøje udvalgt og har til hensigt at skabe stor fascination på tværs af alder. Det vil altså sige, at lille Sebastian på 10 år kan følge med og fornøje sig lige så meget, som mor Betinna på 35, og som bedstemor Ulla på 68.

Og hvordan kan det så lade sig gøre, tænker du måske. Jo, mit festshow spiller utrolig meget på det visuelle aspekt, ligesom det aktivt inddrager alle tilstedeværende gennem showets forløb. Desuden er komik én af de store frontløbere, når showet konstrueres, hvilket medvirker til masser af smil og glæde blandt alle.

Visuelt trylleshow

Mange af de effekter, jeg optræder med i festshowet, er baseret på det visuelle. Der er altså tale om tricks, samtlige involverede kan se og forholde sig til.

At benytte visuelt indhold i showet er helt essentielt, da visuel forståelse ikke begrænses af alder. Derfor er det helt sikkert, at børn såvel som voksne og ældre er utrolig godt underholdt, når de overværer festshowet.

Aktiv inddragelse

Som performer er jeg en kunstner som mener, at selskabet får mest ud af underholdningen, hvis det inddrages undervejs. Derfor præges festshowet af aktiv deltagelse fra selskabet. Forstå mig ret, vi er ikke ude i en slags fysisk udfoldelse, som kræver skiftetøj, håndklæde og deodorant, men om små sekvenser under showet, hvor en/dele/alle engageres. Alt foregår selvfølgelig på stille og rolig vis. Samtidig skal det understreges, at inddragelsen ikke er hverken til gene eller for meget for selskabet.

Grin med tryllekunstneren

Et andet nøgleelement, jeg altid anvender under min optræden, er komik. Jeg er meget optaget af, at selskabet får grint igennem, når jeg underholder. Faktisk er mit endegyldige mål, at selskabet efterlades med en følelse af, at festshowet var morsomt, underholdende og en smule fascinerende (læs: meget), når jeg har forladt stedet. Sker det, har jeg gjort et godt stykke ”arbejde”, som jeg kan være bekendt og stolt af.

Book underholdning til fest i dag

Send endelig en forespørgsel afsted ved at udfylde kontaktformularen på kontaktsiden. Udfyld felterne så præcist som muligt, og jeg vender derefter straks tilbage med et tilbud på underholdningen. Jeg ser meget frem til at høre, hvordan jeg kan gøre jeres fest helt speciel.

Det var alt fra mig for denne gang. Husk at følge mig på de sociale platforme: Facebook, Youtube og Instagram.

Tusind tak for jeres læselyst – vi ses i næste indlæg! 🙂

//Nicolaj

Andre
blogsider