Skip to content
En Vild Konfirmationsperiode Er Ved Vejs Ende

Halløjsa folkens,

Velkommen til maj måneds blogindlæg, for dælen! 🙂

… Og tak, fordi I endnu en gang har klikket jer ind på siden – det kan jo betyde to ting: At I skulle finde noget helt andet og dermed er landet et forkert sted, eller fordi I oprigtigt synes, det er en smule hyggeligt at følge med i mit professionelle erhverv som tryllekunstner. Uanset hvad er jeg glad for, I er landet her!

Den seneste halvanden måneds tid har været travl, meget travl. En tryllekunstner som underholdning til konfirmationen er åbenbart et større hit, end jeg umiddelbart havde forventet taget de forgangne år i betragtning. Og ved I hvad? JEG ER VILD MED DET! Hold op, hvor har det været en fest at optræde ved de mange konfirmationsfester. Masser af stemning, højt humør og glade konfirmander.

Gennem den netop overståede periode har jeg optrådt ved konfirmationer rundt i hele landet: som tryllekunstner i Jylland, tryllekunstner på Fyn og tryllekunstner på Sjælland. Selvom køreturene har været hårde, tidskrævende og kedsommelige, har jeg glemt alt om dette element i det sekund, jeg er gået på scenen ved de forskellige konfirmationsarrangementer. For at optræde giver mig et helt unikt og ganske særligt kick, der for mig ikke kan sammenlignes med noget som helst andet. At langvejskørsel så er en uundgåelig del af mit erhverv, må jeg tage med.

Glade konfirmationsselskaber

Heldigvis har jeg modtaget talrige positive tilbagemeldinger fra både arrangører, konfirmander og selskaber, som har været yderst positivt begejstret og overrasket over, hvad jeg som tryllekunstner har formået at tilføre dagen og festen. Af natur er jeg meget selvkritisk, så at modtage den form for anerkendelse fra så mange glade og smilende mennesker, gør mig glad og stolt.

Mit konfirmationsshow i år er blevet nøje planlagt og struktureret gennem adskillige arbejdstimer ved skrivebordet. Til tider har det været ekstremt frustrerende, når jeg har måttet sande, at en effekt eksempelvis ikke havde potentiale nok til at være en del af mit konfirmationsshow. Så der er blevet valgt til og valgt fra i løbet af de foregående måneder op til konfirmationsperiodens start, hvilket har været stressende og fedt på samme tid.

En bryllupssommer i vente

De næste måneder kommer til at bære præg af mindre shows og mere ferie, hvilket er helt naturligt efter afholdelsen af de mange konfirmationer. Dog har jeg en del shows hen over de næste måneder, hvor størstedelen af dem er bryllupsfester. Bryllupsfesterne glæder jeg mig ekstremt meget til, da de er noget helt andet set i forhold til konfirmationsfester. For det første er hovedpersonerne dobbelt så mange (og mindst dobbelt så gamle), og for det andet er der en helt anden stemning, når jeg underholder som tryllekunstner til en bryllupsfest, end der eksempelvis er ved en konfirmationsfest.

Begge begivenheder kan noget fedt hver især, men jeg glæder mig til igen at underholde en masse ved de forestående bryllupsfester, som efterhånden ligger et par måneder tilbage i erindringen.

Ses vi til sommer?

Jeg har desværre været nødsaget til at skuffe mange arrangører i løbet af den seneste tid – min kalender har været proppet i en sådan grad, at jeg ikke har oplevet det før. MEN: Nu hvor konfirmationerne ikke fylder nær så meget, har jeg igen mulighed for at passe arrangementer ind i min kalender. Så hvis I står med et arrangement i tankerne i løbet af sommeren, så tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på en fascinerende og magisk trylleshow! Start med at udfylde kontaktformularen, så I kan få et tilbud på, hvad jeg tilbyder til den næste fest.

Fortsat rigtig god maj, og på gensyn i juni.

//Nicolaj

Andre
blogsider