Skip to content
Underholdning Til Privat Fest Sjælland
Hej alle,

I ved det efterhånden – det er tid til endnu et indlæg og opdatering her på bloggen. Nu hvor Danmark igen er åbnet op, har jeg ufattelig travlt med at underholde ved div. arrangementer. 🙂

Den seneste måned har været utrolig speciel. Nok har jeg haft meget at se til rent showmæssigt, men perioden har desværre også været præget af aflysninger. Flere arrangører har måtte udskyde deres arrangementer, da de ikke har ment, det har været forsvarligt at gennemføre dem ifm. den stigende smitte. Eksempelvis skulle jeg have optrådt for ca. 100 gæster til en stor firmafest – men 3 dage inden min planlagte optræden, meddelte arrangøren mig, at han så sig nødsaget til at udskyde festen.

Jeg forstår udmærket arrangørens begrundelse, da det ikke er forsvarligt at udsætte en hel arbejdsplads for potentiel smitte, som kan gå hen at skabe stilstand og underskud i firmaet. Så ingen skade sket – jeg er bare ærgerlig over, at det er de betingelser, vi tryllekunstnere arbejder under, som det ser ud lige ud.

Ved aflysninger har jeg naturligvis kunne kræve fuldt honorar af arrangøren (særligt når aflysningen sker med så kort varsel som i ovenstående eksempel). Det har jeg dog ikke kunnet få mig selv til. I stedet har jeg appelleret til arrangøren om at finde en ny dato for festen, hvor jeg kan komme og optræde i stedet.

Lys fremtid for tryllekunstnere

Mine umiddelbare tanker om de næste måneder går på, at vi igen kommer nogenlunde tilbage på sporet – og at der af denne årsag vil komme mindre usikkerhed og mere fest i Danmark. Det synes jeg nu engang, vi alle sammen fortjener. Vi går lysere og varmere tider i møde, og mon ikke, det kan være med til at dæmpe smitten og bringe mere fokus på alt det positive. Det krydser jeg fingre for.

Som tidligere beskrevet har jeg heldigvis stadig travlt med at optræde som magisk underholder rundt i Danmark. De seneste år har jeg været flittigt booket i store dele af Jylland (hvilket giver god mening, når jeg selv er bosiddende i Århus). Dog er der begyndt at tegne sig et billede af, at mine tryllerier også er blevet opdaget længere østpå.

Særligt én landsdel skiller sig ud

I år skal jeg som tryllekunstner besøge Sjælland et utal af gange (bl.a. ifm. konfirmationsperioden). Det betyder utrolig meget for mig, at mit navn ikke kun bliver spredt i Jylland, men at Sjælland og Fyn også så småt begynder at finde ud af, hvem jeg er.

Mit hårde og tidskrævende arbejde med markedsføring har gjort mig mere synlig over hele landet, og det er alligevel en ret fed ting, som jeg er meget stolt af! Jeg elsker, at det mere kedelige arbejde faktisk betaler sig, for som tryllekunstner er man nødsaget til at brande sig selv i et eller andet omfang. Mange vælger at betale et firma for at gøre det, og så er der mig, der selv har stået for det hele vejen igennem.

Underholdning til fødselsdagen hitter

Jeg er ikke helt klar over hvorfor, men den nuværende travlhed skyldes primært fødselsdage, hvor jeg bidrager med underholdningen til. Specifikt har jeg allerede underholdt ved mange særligt 60-års fødselsdage, ligesom jeg i fremtiden også er booket til en pæn mængde 60-års fødselsdage. Hvorfor mange arrangører finder netop mig interessant, når de ønsker underholdning til fødselsdagen, er jeg stadig ikke helt sikker på. Min formodning er, at min hjemmeside ser tiltrækkende ud, samtidig med den giver et fint indblik i, hvad gæsterne kan forvente at opleve, når jeg optræder til fødselsdage. Det seneste stykke tid er jeg begyndt at gå mere op at tilbyde besøgende på min hjemmeside en masse billede- og videomateriale – her er min klare tanke også, at det bidrager positivt til den oplevelse, de får på min hjemmeside.

Den næste periode, inden konfirmationerne indtræffer, vil jeg derfor være meget aktiv som underholdning til fødselsdagen. Det er en periode, jeg ser meget frem til.

I kan booke et magisk og festligt indslag til fødselsdagen på Sjælland her.

På gensyn

Og sådan er min erhvervsmæssige situation for øjeblikket. Tak for jeres høje engagement på mine tidligere blogindlæg, som jeg virkelig nyder at skrive. Det betyder meget for mig, I har lyst til at læse om, hvad jeg går rundt og foretager mig.

Indtil næste indlæg vil jeg sætte stor pris på, hvis I har lyst til at smide et Like/follow på min Facebookside og Instagram. Tusind tak på forhånd!

På gensyn og rigtig god dag! 🙂

//Nicolaj

Andre
blogsider