Skip to content
2022 Er For Alvor Skudt I Gang
Hej alle,

Velkommen til mit allerførste blogindlæg i 2022! Jeg har i den forgangne weekend ENDELIG afviklet mit første show siden starten af december 2021, hvor restriktioner og aflysninger igen blev en realitet for mit tryllekunstnererhverv.

MEN NU ER JEG I GANG IGEN! Hvor er det fantastisk at kunne skabe glæde og fascination rundt i Danmark.

Mit første show blev som beskrevet afviklet i weekenden og var intet mindre end en 80-års fødselsdag. Hvor var det bekræftende og befriende at opleve selskabets og ikke mindst fødselarens begejstring. Om det var fordi, showet fandt sted i min hjemby Århus, og vi på den måde havde en naturlig århusiansk connection fra start, skal jeg ikke kunne sige. Ikke desto mindre var alle gæsterne glade og tilfredse, og jeg kunne virkelig mærke, hvad det gør ved mig at underholde.

2022 – et godt år i vente som tryllekunstner og underholder

Jeg har allerede en god fornemmelse af, at 2022 bliver et godt og indbringende år rent arbejdsmæssigt. Lempelsen af restriktionerne, der blev (gen)indført i starten af december 2021, har igen gjort det muligt for mig at optræde. Det betyder naturligvis også, at arrangører igen har lyst til/mulighed for/tør satse på, at arrangementerne, de har planlagt, kan blive afviklet. Det krydser jeg i hvert fald alle mine ti fingre for.

Antallet af forespørgsler, jeg har modtaget, siden lempelsen af restriktionerne, har været over al forventning. Som tryllekunstner er især januar og februar som regel meget stilfærdige måneder. De fleste julefrokoster er overstået, julen er overstået og nytåret er overstået. December er en måned, hvor de fleste af os er flittige til at besøge familien og vennerne hen over julen og nytåret. Derfor er januar og februar de måneder, hvor man igen har mulighed for at slappe af og komme til sig selv. I år har jeg dog formået at booke så mange shows ind, at jeg kommer til at underholde næsten hver weekend i både januar og februar måned. Dét er altså ret stort! Om det er fordi, arrangører igen tør afholde arrangementer, tror jeg har en stor del af skylden for, hvorfor jeg er så flittigt booket.

Det er nu I skal booke!

Eftersom arrangører er begyndt at booke underholdning igen, fyldes min kalender stille og roligt ud. Det er derfor vigtigt for mig at understrege, at det er en god idé at forespørge i god tid, hvis underholdningen skal sikres. Jeg har eksempelvis aldrig fået så mange forespørgsler så tidligt på underholdning til konfirmation, som jeg har i år (og året er kun lige startet!!). Allerede nu har jeg desværre måtte afvise flere arrangører, da jeg er fuldt booket på flere datoer. Dog er mange datoer stadig åbne endnu.

Send en forespørgsel på underholdning til festen her.

Shows rundt om hjørnet

De kommende weekender byder på mange flere shows – især er underholdning til fødselsdagen et populært og flittigt booket show de kommende måneder. Jeg forstår det egentlig godt – at booke en tryllekunstner til fødselsdagen er en stensikker måde at skabe høj stemning, fascination og frem for alt: Et magisk minde. Derfor ser jeg meget frem til alle de forestående shows, og glæder mig allerede helt vildt til at underholde hvert enkelt selskab.

Og sådan fik I endnu en opdatering på, hvad der pt. fylder i mit erhverv som tryllekunstner og underholder. Jeg er utrolig glad for, I endnu engang havde lyst til at læse med. Tusind tak for det!

På gensyn til endnu et indlæg i februar. 🙂

//Nicolaj

Andre
blogsider