Skal den kommende, nybagte teenager starte sin ungdom med en helt speciel oplevelse?

Forkæl fødselaren med et trylleshow fra tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen. Han sætter med garanti gang i festen og giver gæsterne et magisk minde, der huskes. Showet tilpasses jeres rammer og er for alle aldre. Det helt sikre valg til fødselsdagen. Send en forespørgsel til Nicolaj.

Grin, spænding og dyb fascination

Fødselsdagstrylleshowet indeholder et væld af forbavsende effekter, selskabet vil bruge resten af dagen/aftenen på at gruble over. Bl.a. vil de stifte bekendtskab med temaerne trylleri, tankelæsning og eksperimenter. Spændingen stiger, når Nicolaj bygger op til et klimaks, som forløses på magisk og fascinerende vis.

Foruden magien, vil publikum få grinet godt og grundigt igennem. Nicolaj har, som årene er gået, opnået evnen til at interagere med sit publikum. Det kommer til udtryk undervejs i showet, hvor han med komiske finurligheder henvender sig til hele/dele af selskabet. Desuden skriver han alle sine shows fra start og indtænker underliggende humor, som er gennemgående for hele showet.

At improvisere med sin humor er ligeledes en egenskab, Nicolaj altid benytter sig af. Typisk skriver han jokes på forhånd, han ved virker, men der er også plads til at gribe humoren i lokalet. Som oftest er det de improviserede indspark, der rammer allermest plet, og som er allersjovest.

Mere information om showet til fødselaren her.

På tour i offentligheden og skabe små mirakler

Med Nicolajs trylleshow er I garanteret

  • Høj underholdningsværdi – Nicolaj er en humørbombe uden lige. Hans selskabs- og humorforståelse gør ham i stand til at tryllebinde gæsterne. Der er stor energi og højdepunkter hele vejen igennem, hvilket bidrager til, at koncentrationen hos selskabet forbliver intakt.
  • Et show, der passer til jeres rammer – showets rammer er vigtigt for, at oplevelsen tages godt imod. I samarbejde med arrangøren finder denne og Nicolaj frem til, hvordan den bedste optræden iscenesættes. Det er altså muligt for arrangøren at komme med inputs til showets udformning. Det kan være inputs til specifikke effekter, selskabets inddragelse mm.
  • Selskabet og fødselaren i centrum – det er fødselarens fortjeneste, at Nicolaj er til stede på denne store dag. Derfor kommer fødselaren til at være ekstra meget i centrum og bliver en større del af showet. Det forløber naturligvis på humoristisk vis, så det ikke føles pinligt eller ubekvemt for fødselaren. En væsentlig faktor er også, at Nicolaj generelt gør brug af sit selskab gennem showet. Derfor kan det være lettere for fødselaren at deltage, da han/hun ikke er den eneste.
  • Et magisk minde – effekterne, Nicolaj viser, er bearbejdet gennem mange år. Med flere hundrede shows bag sig, har han haft muligheden for at afprøve utallige tricks. Det betyder dermed også, at han i dag kun har medtaget kvalitetseffekter, han kan stå inde for.

*Trylleshowets varighed er 35 min. eller efter ønske.

Se mere om showet til fødselsdagen.

Moderne magi og tankelæsning

Traditionelt trylleri er både gammeldags og forældet, hvis man spørger Nicolaj. I stedet fokuserer han mere på at udtrykke sig moderne og nutidigt. Det bemærkes hurtigt af selskabet, da Nicolaj har en helt anden tilgang til sin karakter og showets rekvisitter. Hvor den gammeldags tryllekunstner fokuserede mere på alvor og store fagter, indtager Nicolaj scenen med selvironi og charme. Rekvisitterne skiller sig ligeledes ud. Disse har nemlig fået sig en opfriskning, der klæder nutiden, vi befinder os i. At inddrage nutidige rekvisitter fremfor de klassiske som tryllestave, kaniner, duer og høje hatte, giver showet et kæmpe boost. Det er lettere for selskabet at forholde sig til rekvisitter, de har set i deres dagligdag.

Find ud af mere om tryllekunstner Nicolaj.

Sådan fortæller arrangørerne

“Da Victor ikke skulle konfirmeres, besluttede vi alligevel at arrangere en fest for ham. I den forbindelse havde vi hyret Nicolaj til at trylle for os. Hans show var dybt betagende og virkelig imponerende. Victors egne ord, da Nicolaj var gået, var: Det der, det var godt nok sindssygt”

– Robert Eversen, non-firmation

Vi fik Nicolaj anbefalet af en veninde, som havde booket ham til deres søns konfirmation året forinden. Hun talte flot og fint om hans show, så vi besluttede at booke Nicolaj til vores datters konfirmation. Gennem tiden har vi oplevet mange former for underholdning til div. fester – men ingen slår det show, Nicolaj leverede. Vi var ovenud tilfredse og dybt fascineret over hans tryllerier. Tak for en fantastisk optræden!”

Kia Bundesen, konfirmation

Læs flere anmeldelser om Nicolajs optrædener.

Hvornår på dagen skal fødselsdagsshowet ligge?

Alt afhængig af den øvrige plan for dagen, er et godt udgangspunkt at lægge det efter maden, der skal indtages. Måske er det buffet, måske en enkelt ret, måske tre retter. At lægge showet efter maden sikrer, at publikum ikke er ukoncentrerede pga. sult. Derudover har de rygelystne og toiletlystne haft mulighed for at få tingene klaret. Det giver som regel det bedste udgangspunkt for et godt show.

Med det sagt er Nicolaj også flittigt brugt helt i starten af arrangementer. Typisk vil der være en småforvirret stemning i starten af fødselsdagen, da gæsterne endnu ikke har sat sig. Desuden kan der være gæster, der ikke har set hinanden i lang tid, eller sågar helt nye gæster. Her er Nicolajs fødselsdagsshow ideelt til at bryde isen og give alle den bedste start. Derudover skaber showet et oplagt samtaleemne for selskabet efterfølgende.

Brug kun ovenstående som guidelines – showet kan som udgangspunkt ligge præcis, hvornår I ønsker det.

Fakta om Nicolaj

Lige siden 15-års alderen har Nicolaj været travlt opsat, ja nærmest besat, af trylleri. Passionen startede med korttrylleri for venner. Sidenhen har det grebet om sig, og i dag lever Nicolaj af at trylle professionelt. Han optræder i hele landet til alle typer arrangementer som konfirmationen, fødselsdagen, brylluppet , julefrokosten, firmafesten osv.

Han har +300 shows på CV’et og har allerede rundet det 13. år med trylleriet ved sin side. Som performer er han perfektionistisk og gør alt for, at selskabet nyder hans optræden.

Find ud af meget mere om Nicolaj på forsiden.

Har I andre spørgsmål?

Hvis I måtte sidde og brænde inde med spørgsmål eller andet, kan Nicolaj kontaktes let ved at udfylde kontaktformularen. Det er også muligt at ringe direkte til ham på tlf. 28913718. Ønskes et tilbud på underholdningen til fødselsdagen, gøres det ligeledes ved at benytte kontaktformularen.

Arrangører bedes være opmærksomme på, at Nicolaj er en efterspurgt tryllekunstner og mentalist. Derfor er det en god idé at sende ham en forespørgsel i god tid og gerne 1-2 måneder før arrangementsdatoen. Særligt kan kalenderen være godt booket hen over perioden april-juni og oktober-december. Når det er sagt, hører han meget gerne fra dig uanset tidspunkt for hans eventuelle optræden. Han glæder sig ekstremt meget til at skabe de perfekte rammer for fødselaren og selskabet.