Skip to content

Underholdning Til 13 Års Fødselsdag

Overrask den nybagte teenager med et hårdtslående
trylleshow fra tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Giv fødselaren en overraskelse

Forkæl fødselaren med et trylleshow fra professionel tryllekunstner Nicolaj Mogensen. Han sætter gang i festen og giver gæsterne et magisk minde.

Showet tilpasses jeres rammer, inddrager fødselaren og er for alle aldre. Gør jer klar til at få grint godt igennem, imens fascinationsoplevelserne indtræffer.

Et show med Nicolaj er det helt sikre valg til
fødselsdagen.

Send en forespørgsel til Nicolaj

Hvornår bør showet starte?

Alt afhængig af den øvrige plan for dagen er et godt udgangspunkt at placere showet efter maden. Måske består maden af buffet, en enkelt ret, tre retter eller flere retter. At placere showet efter maden sikrer, at publikum ikke lader sig forstyrre pga. sult. Derudover har de ryge- og toiletlystne haft mulighed for at få det afviklet. Det giver de bedste forudsætninger for et godt show. Omvendt er Nicolaj også flittigt anvendt som underholdning ved arrangementets start. Fødselsdagsshowet er ideelt til at bryde isen og give alle den bedste start. Derudover skaber showet et oplagt samtaleemne hos selskabet efterfølgende, som indbyder til hyggelig og spændende dialog.
OBS: Ovenstående bør alene ses som guidelines – showet kan som udgangspunkt placeres præcis, når arrangøren ønsker det.

Grin, spænding og fascination

Fødselsdagsshowet indeholder et væld af forbavsende effekter, selskabet vil spendere resten af festen på at gruble over. Gæsterne vil stifte bekendtskab med trylleri, mentalisme og eksperimenter.

Foruden magien vil publikum få grinet godt igennem undervejs. Nicolaj har, som årene er gået, lært at interagere med sit publikum. Det kommer hurtigt til udtryk i showet, hvor han med komiske finurligheder henvender sig til hele/dele af selskabet.

At improvisere med sin humor er ligeledes en egenskab, Nicolaj behersker. Typisk skriver han jokes på forhånd, som han ved virker, men der er også plads til at gribe humoren i lokalet, imens showet er i gang.

Med trylleshowet er I garanteret

Selskabet og fødselaren i centrum
Det er fødselarens "skyld", at Nicolaj er til stede på denne store dag. Derfor kommer fødselaren til at være ekstra meget i centrum og bliver en større del af showet. Fødselarens inddragelse forløber naturligvis på humoristisk vis, så det ikke føles pinligt eller ubekvemt. En væsentlig faktor er desuden, at Nicolaj generelt gør brug af hele selskabet gennem showet. Derfor kan det i nogle tilfælde være lettere for fødselaren at deltage, da han/hun ikke er den eneste aktive deltager.
Et magisk minde
Effekterne, Nicolaj viser, er gennemarbejdet i mange år. Med flere hundrede shows bag sig har han haft muligheden for at afprøve utallige tricks. Det betyder dermed også, at han i dag kun har medtaget kvalitetseffekter i sit show, som han kan stå inde for.
Storslået underholdning
Nicolaj er intet mindre end en humørbombe uden lige. Hans selskabs- og humorforståelse gør ham i dén grad i stand til at tryllebinde og behage gæsterne. Der er stor energi og mange højdepunkter igennem showet, hvilket bidrager til, at underholdningsværdien hele tiden er i top.
Et show der passer til jeres rammer
Showets rammer er vigtige, hvis oplevelsen skal tages godt imod af selskabet. I samarbejde med arrangøren finder denne og Nicolaj frem til, hvordan den bedste optræden iscenesættes. Det er altså muligt for arrangøren at komme med konkrete inputs til showets udformning. At skabe showet med arrangørens ønsker i tankerne gør det både personligt og stærkt.
Previous slide
Next slide

Moderne magi og mentalisme

Traditionel trylleri er gammeldags og forældet, hvis man spørger Nicolaj. Han fokuserer derfor på at udtrykke sig mere moderne og nutidigt. Det bemærkes hurtigt af selskabet, da Nicolaj har en helt anden tilgang til sin karakter og showets forløb. Hvor den gammeldags tryllekunstner i højere grad fokuserer på alvor og dramatiske opbygninger af effekter, indtager Nicolaj scenen med selvironi, charme og humor.

Hans rekvisitter skiller sig ligeledes ud. Disse har fået en nutidig opfriskning, og at inddrage tidssvarende rekvisitter giver showet et boost. Det er lettere for selskabet at forholde sig til rekvisitter, de i forvejen kender til.

Find ud af mere om tryllekunstner Nicolaj

Sådan fortæller arrangørerne

Lær tryllekunsteren at kende

Lige siden 15-års alderen har Nicolaj været besat af trylleri. Passionen startede med simpelt korttrylleri for vennerne. Sidenhen har det grebet om sig, og i dag lever Nicolaj af at trylle professionelt. Han optræder i hele landet til alle arrangementstyper som konfirmationen, fødselsdagen, brylluppet , julefrokosten, firmafesten osv.

Nicolaj har +500 shows på CV’et og har allerede rundet det 14. år med trylleriet ved sin side. Som performer er han perfektionistisk og gør alt for, at selskabet nyder hans optræden.

Find ud af meget mere om Nicolaj på forsiden

Har I yderligere spørgsmål?

Hvis I måtte brænde inde med spørgsmål eller andet, kan Nicolaj kontaktes let ved at udfylde kontaktformularen. Ønskes et tilbud på underholdning til fødselsdagen gøres det ligeledes ved at benytte kontaktformularen. Arrangører bedes være opmærksomme på, at Nicolaj er en efterspurgt tryllekunstner. Derfor er det en god idé at sende ham en forespørgsel i god tid. Når det er sagt, hører han meget gerne fra arrangører uanset tidspunkt og dato for en optræden - for måske det alligevel kan passes ind i planlægningen?