Derfor er Nicolaj det rette valg

Tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen er en af landets absolut dygtigste. Som bosiddende i Århus har han sine ben solidt plantet i den jyske muld, og er klar til at rykke ud, når festlighederne byder sig.

Nicolaj leverer et show, I sent vil glemme. Med stærke effekter og en humor i top, sætter han gang i selskabet og sørger for, at de er godt og grundig underholdt gennem alle showets 35 minutter.

Tryllekunstner med erfaring

På sit CV har Nicolaj både optrædener fra konfirmationer, firmafester, sommerfester, julefrokoster, bryllupper, TV og alt derimellem – stort set alle typer af arrangementer har han bidraget med underholdningen til gennem årene. De utallige optrædener har han taget med sig i bagagen, og det har bl.a. gjort ham til den performer, han er i dag.

Det sikre valg

Den århusianske humørbombe har med sine blot 28 år mere end 13 års erfaring inden for tryllekunstens verden. Det kommer hurtigt til udtryk i hans shows, hvor selskabet føler sig tryg ved ham, allerede fra første sekund han indtager scenen med sit smil, høje humør og selvsikkerhed.

“Vi har aldrig set en tryllekunstner live før. Det var godt nok helt vildt, hvad du formåede at gøre ved os”

– Stine Gaardbo, Normal A/S

Med publikum i fokus

Under showet vil Nicolaj gennem sin optræden gøre brug af publikummet, som på den måde får en aktiv rolle i hans optræden. Det sikrer, at koncentrationen bibeholdes, så selskabet ikke sidder med en følelse af, at de blot er observatører eller iagttagere. Enkelte gange vil der også opstå situationer, hvor den ”udvalgte” eller ”de udvalgte” i samarbejde med Nicolaj vil stå sammen på scenen, mens trylleriet sker.

Disse steder optræder Nicolaj

  • Jylland
  • Fyn
  • Sjælland
Fra første minut aktiveres selskabet

Skræddersyet trylleshow

Nicolaj udmærker sig med sit show og optræden som helhed ved, at der ikke er to shows, der er ens. Som magisk underholder gør Nicolaj utrolig meget ud af at lytte til arrangørernes behov og ønsker, hvis de har nogen sådan. Der er altså mulighed for, gennem dialog, at planlægge showet som arrangøren ønsker det og inden for rimelighedens grænser naturligvis.

Dermed får selskabet en unik følelse af, at showet virkelig er specielt konstrueret til dem. Har arrangøren ingen indvendinger, har Nicolaj allerede strikket et show sammen, som garanterer både grin og dyb fascination. I er meget velkomne til at tage direkte kontakt til Nicolaj – I finder kontaktinformationen på kontaktsiden.

Han glæder sig meget til at høre fra jer.