Skip to content

Tryllekunstner Århus

Book et magisk og medrivende indslag for selskabet i Århus

Derfor er Nicolaj det rette valg

Tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen er én af landets absolut dygtigste og mest efterspurgte underholdere. Som bosiddende i Århus har han sine ben solidt plantet i den jyske muld og er klar til at rykke ud, når festlighederne byder sig.

Nicolaj leverer med garanti et show, gæsterne sent vil glemme. Med stærke effekter og en humor i top sætter han gang i selskabet og sørger for, at det er godt underholdt gennem alle showets 35 minutter.

Tryllekunstner med erfaring

Nicolajs lange CV tæller optrædener fra bl.a.
konfirmationerfirmafesterjulefrokosterbryllupperTV og alt derimellem. Han er erfaren og hører til blandt eliten af tryllekunstnere i Danmark. De mere end 500 optrædener har han taget med sig i bagagen, og det har gjort ham til den unikke performer, han beskrives som i dag.

Det sikre og oplagte valg

Den århusianske humørbombe har med sine blot 29 år mere end 14 års erfaring i tryllekunst og underholdning. Det kommer hurtigt til udtryk i showet, hvor selskabet føler sig trygge ved ham allerede fra første sekund, han indtager scenen med et bredt smil, højt humør og selvsikkerhed.

Arrangementets gæster kan glæde sig til at opleve et show som er spækket med kvalitetseffekter. Derudover kombinerer Nicolaj effekterne med masser af humor, så stemningen og humøret er i top.

Med publikum i fokus

Under showet gør Nicolaj brug af publikum, som får en aktiv og særlig rolle i showet. Det sikrer, at koncentrationen bibeholdes og medvirker samtidig til, at selskabet ikke sidder med en følelse af at være observatører. Undervejs opstår der situationer, hvor ”udvalgte” står på scenen sammen med Nicolaj, mens magien sker.

Her underholder Nicolaj

Nicolaj har valgt at optræde professionelt rundt i hele Danmark. Nedenfor er det muligt at klikke sig hurtigt ind på det område, arrangøren ønsker en optræden til.

Derudover har Nicolaj besøgt udlandet, hvor han har optrådt ved flere lejligheder. Han behersker sprogene engelsk, tysk og dansk og vil derfor fint være i stand til at underholde selskaber, som ikke er dansktalende.

Skræddersyet trylleshow

Nicolaj udmærker sig med sit show og sin optræden ved, at der ikke er to shows, der er ens. Som magisk underholder går Nicolaj utrolig langt, når det kommer til at være lydhør overfor arrangørens behov og ønsker. Der er altså rig mulighed for, gennem dialog, at planlægge og
konstruere showet som arrangøren ønsker det.

Dermed får selskabet en oplevelse af, at showet er specielt målrettet dem. Det gør hele oplevelsen både stærk og personlig. Har arrangøren ingen ønsker til Nicolajs optræden, har Nicolaj allerede et show klar, som garanterer en masse mystik, spænding og komik.

Book showet i dag

I er meget velkomne til at tage direkte kontakt til Nicolaj – I finder kontaktinformationen på kontaktsiden. Udfyld felterne så fyldestgørende som muligt for at modtage det mest præcise tilbud på underholdningen. Nicolaj glæder sig meget til at høre fra jer.