Skip to content
Mit Travleste Og Mest Spændende År Som Tryllekunstner
Kære læsere,

Velkommen til april måneds blogindlæg, som jeg har glædet mig til I skal læse! Sagen er den, at jeg for øjeblikket befinder mig midt i ”orkanens øje” – jeg er omsværmet af konfirmationer i disse dage og uger, og det er simpelthen bare så fedt! Sikke en fantastisk måde at begynde ovenpå en skøn ferie til Malaga med min bedre halvdel. Jeg kan i dén grad glæde mig over, at underholdning til konfirmationen i højere og højere grad kan byde trylleri velkommen. Hvor er det fedt.

Da jeg startede som professionel tryllekunstner til festen, var der mange, som ikke skænkede erhvervet en tanke, og faktisk var det ikke noget, folk tænkte over fandtes. Med stolthed føler jeg, at mit bidrag til branchen har været med til at sætte et øget fokus på netop denne underholdning til konfirmationer. Og ikke kun konfirmationer – nok er nuværende periode min travleste på hele året, men jeg begynder også at have en stor portion optrædener ”udenfor sæson”, hvor jeg eksempelvis bliver booket som tryllekunstner til brylluppet eller underholdning til firmafesten.

Med et øget fokus og kendskab til trylleri som underholdning til festen har jeg formået at gøre erhvervet til mit primære og ikke være afhængig af anden indtægt ved siden af (som jeg vil skyde på omkring 90% er nødt til!). Jeg er trådt ind i gamet for at blive, og jeg vil blive ved at udvikle mig og tilegne mig nye måder at gøre mit erhverv spændende og anderledes på. Som jeg har nævnt en del gange før, er min passion for trylleriet sekundært, når jeg optræder – det vigtigste for mig er, at mit publikum får en underholdningsoplevelse og får grinet igennem og hygget sig på uformel vis.

22 trylleshows på halvanden måned

Jeg ser netop nu ind i den for alvor igangsatte konfirmationsperiode og kan konstatere, at jeg hen over den næste halvanden måned har intet mindre end 22 shows, hvor jeg skal agere tryllekunstner til konfirmationen. Det kan jeg kun være meget tilfreds med og stolt over. Derudover har jeg flere shows end nogensinde før i de mere ”døde” perioder på året.

Mit første one-man show klargøres

Foruden alle mine trylleshows ved konfirmationer, har jeg også et one-man show, DRAMAGISK, som skal planlægges, og som jeg glæder mig helt absurd meget til at tage på tourné (endda min første nogensinde!) med til oktober. Derfor går der også en del tid med at planlægge effekterne og de generelle rammer for showet. Jeg er helt sikker på, det bliver sjovt, og jeg synes da, I skulle overveje at indløse billet til showet! 🙂

Så hvis I vil være sikre på at få en billet i tide, kan I følge linket her for at se tourplanen samt finde links til billetkøb. Min forhåbning er meget, I har lyst til at støtte mig, for jeg kan garantere jer en aften udover det sædvanlige!

Weekendens konfirmationer skal forberedes

Denne weekend har jeg intet mindre end 6 optrædener som tryllekunstner til konfirmation – 3 i morgen lørdag og 3 søndag – hvilket naturligvis også stiller krav til min forberedelse. Jeg planlægger mine shows ud fra arrangørens oplysninger, og derfor stiller jeg også høje krav til mig selv i forberedelsesperioden. Jeg gør ikke noget halvt, og derfor vil jeg gøre næsten hvad som helst for at give gæsterne en omgang underholdning, de sent glemmer, og som med garanti vil sætte gang i både tanker og snakke efterfølgende.

Selvom jeg er fuldt booket mange af de kommende weekender, er I velkomne til at sende en forespørgsel afsted, hvis jeres måske allerede planlagte underholdning enten ikke er det, I har lyst til, eller hvis I endnu ikke har besluttet jer for, hvilken underholdning til konfirmationen I ønsker. Måske I rammer en heldig dag, hvor jeg ikke i forvejen er fuldt booket. Send en forespørgsel ved at udfylde kontaktformularen her, så vi kan tage en snak om jeres arrangement. Og hey: Jeg kører i hele landet, og måske jeg i forvejen har et show nær jer, så jeg kan spare jer for kørselsudgiften og køretiden – prøv da lykken!

Nå, nu vil jeg forberede det sidste, inden jeg i morgen og på søndag skal sørge for en solid omgang underholdning til konfirmationen.

Tak for jeres dyrebare tid endnu en gang, og fortsat rigtig god dag, indtil vi snakkes ved igen i maj.

//Nicolaj

Andre
blogsider