Skip to content
Jeg Skal På Tourné!

Kære læsere,

Velkommen til marts måneds blogindlæg. Jeg arbejder hårdt for tiden, faktisk rigtig hårdt. Til de af jer, som endnu ikke har læst februar måneds blogindlæg, kan jeg fortælle, at jeg netop nu er i gang med at færdigskrive mit allerførste one-man show. Planen har fra start været, at jeg ”bare” skulle optræde på et enkelt teater i Århus, som har været så søde at give mig chancen for at vise, hvad jeg kan. Men så slog det mig: Hvorfor ikke prøve at se, om der rent faktisk er en reel interesse for trylleri og mentalisme som kunstform i det ganske land. Derfor skrev jeg til adskillige teatre, klubber og barer rundt i hele Danmark og spurgte, om de havde lyst til at give en tryllekunstner som mig muligheden for at give publikum en oplevelse, de ikke sådan bare lige kunne få til daglig.

5 lokationer er jeg booket ind hos

Det har båret frugt, og jeg kan med stor stolthed og ydmyghed i stemmen fortælle jer, at hele 5 lokationer har tilbudt mig en plads på deres scene til efteråret. Er du vimmer, hvor bliver det vildt. Af alt det, jeg indtil videre har opnået i min tryllekunstnerkarriere og i underholdningsbranchen (og det er ikke så lidt, skulle jeg hilse at sige), er det her uden tvivl det vildeste. Jeg har altid gerne villet prøve at tournéer rundt med mit eget show, som publikum har mulighed for aktivt at opleve ved at købe billet. Som ukendt kunstner i underholdningsfaget er det altså ret godt gået at have lavet aftaler med 5 forskellige steder. Normalt skal man kende nogle i branchen, som kan få en ind på scenerne, ligesom man skal være heldig og god til at sælge sig selv og sin idé. Noget tyder på, jeg ville gøre mig som en udmærket sælger, den dag trylleriet ikke længere trækker (gud forbyde, at den dag kommer!).

Og det er ikke hvilke som helst steder, som har givet mig grønt lys for et show hos dem – vi snakker lokationer som Aalborg Comedy Club, Comedy House i Viborg og Teatret Svalegangen i Århus. Jeg er dybt berørt over at få muligheden, og derfor arbejder jeg på højtryk med bl.a. at færdiggøre mit show og lægge en strategi for markedsføringen (beklager, I kommer formentlig til at se mit ansigt florere på de sociale medier i tide og utide).

Billetsalget endnu ikke igangsat

Da showene ikke er sat op og dermed gjort offentlige endnu, er billetsalget heller ikke startet. Jeg vil naturligvis fortælle jer alle sammen om det (både herinde og på mine sociale platforme), når det bliver aktuelt. Forventeligt begynder jeg min markedsføring efter konfirmationsperioden (altså i juni/juli).

Helt konkret har jeg allerede oprettet en underside på min hjemmeside, som kan tilgås her eller via punktet i menuen i toppen. Når showet er sat i salg, vil I derigennem kunne trykke jer ind på præcis der, hvor I kan købe jeres billet (og det håber jeg naturligvis, I vil gøre!!!) samt vælge byen, I ønsker at opleve showet i.

Først skal konfirmationerne afvikles

Aldrig i mit liv som professionel underholder har jeg haft så meget arbejde at give mig til – og nu venter årets konfirmationer forude, hvor jeg skal optræde ved et hav af steder som tryllekunstner til konfirmation. Mange af datoerne er allerede besat, men jeg har stadigvæk mulighed for at klemme et enkelt show eller to ind på udvalgte dage, hvis I sidder bag skærmen og får lyst til at opleve mig. Send en forespørgsel i min retning ved at gå til kontaktsiden. Det koster ingenting og er helt uforpligtende. Jeg optræder som tryllekunstner i Jylland, tryllekunstner på Fyn og tryllekunstner på Sjælland, så den geografiske placering på jeres konfirmation er ikke noget problem!

Varmere himmelstrøg inden længe

Inden underholdning til konfirmationerne for alvor starter (jeg havde faktisk min første konfirmation allerede sidste weekend), napper min kæreste og jeg en uges ferie, hvor vi skal udforske Malaga. Vi er begge to meget aktive, så der skal gås lange ture i bjergene med tasken spændt fast på ryggen. Det bliver fedt, og batterierne bliver i den forbindelse helt sikkert ladt op til alle de ventende konfirmationer, som jeg glæder mig meget til at underholde ved.

For nu vil jeg sige tak for en meget arbejdsom og til tider stressende marts måned – nu vil jeg igen hive fat i mit one-man show, som for øvrigt hedder ”DRAMAGISK”, og planlægge videre. I har noget at glæde jer til!

Hav det dejligt, og på gensyn i april. 🙂

//Nicolaj

Andre
blogsider