Skip to content

Underholdning Til Fest I Vestjylland

Ekstraordinær underholdning til festen i Vestjylland
med tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Et hårdtslående indslag

Forkæl jeres gæster i Vestjylland med et stærkt
trylleshow fra Nicolaj Mogensen. Med mange års
erfaring leverer han professionel underholdning,
der uden tvivl vil skabe omtale i selskabet.

Med en stærk mikstur af trylleri og tankelæsning
formår Nicolaj at give alle tilstedeværende en
følelse af, at det umulige kan blive muligt.

Nicolajs optræden bidrager med et helt naturligt
og oplagt samtaleemne, der vil blive husket
langt ud i fremtiden.

Klik her og læs mere om Nicolaj

Dette skal selskabet se frem til

Høj publikumsinddragelse
Nicolaj har for vane at inddrage sit selskab gennem showet. Det fungerer bare bedre, når hele eller dele af selskabet aktiveres – jo mere deltagelse, desto mere personligt opleves showet. Hvis der er en hovedperson til stede f.eks. en fødselar eller konfirmand, inddrager Nicolaj gerne denne en tand mere, så oplevelsen personliggøres yderligere.
Et skræddersyet trylleshow
I et tæt samarbejde med arrangøren sørger Nicolaj for, at det bedste show konstrueres. Her viser Nicolaj sig altid som værende lydhør overfor en arrangør, hvis denne har konkrete forventninger eller ønsker til hans optræden. På den måde opnås det bedst mulige show.
Storslåede effekter
Selskabet vil opleve effekter, de med garanti aldrig har stiftet bekendtskab med før. Gennem Nicolajs efterhånden lange karriere har han erfaret, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Det vil sige, at han i dag har udvalgt kun de bedste og mest gennemarbejdede effekter, når han træder op på scenen.
Med humor i højsædet
Underliggende humor er blandt de vigtigste elementer, når Nicolaj optræder som tryllekunstner. Hans karakter er morsom og underholdende, og der gives også altid plads til at improvisere. De bedste jokes er som regel dem, der opstår live ved selve arrangementet, og som ikke på forhånd er skrevet. Disse improviserede indfald skaber stor glæde og latter mellem gæsterne.
Previous slide
Next slide

Denne tryllekunstner er Nicolaj

Som tryllekunstner på 14. år har Nicolaj været en del af branchen gennem ufattelig meget af sit liv. Han har med årene udviklet sig til den, han er i dag, og har fundet sin egen vej. Vejen, Nicolaj har valgt, er noget mere moderne end mange andre tryllekunstners.

Under showet vil der med garanti ikke blive anvendt rekvisitter som duer, kaniner eller tryllestav, der peger mere i retning mod den traditionelle tryllekunstner. Til gengæld har Nicolaj sat et mere nuanceret aftryk på sin måde at performe på samt ved hans rekvisitvalg. Han benytter rekvisitter, som for de flestes vedkommende er genkendelige og mere hverdagsagtige.

Meget mere om tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Overraskelsesmoment

Arrangementet, Nicolaj bookes til, huser ofte personer, som har vidt forskelligt kendskab til den forestående underholdning. Enten ved gæsterne, han kommer, eller også er showet tiltænkt som en overraskelse. Sidstnævnte er klart at foretrække i Nicolajs optik.

Som overraskelsesmoment sker der noget i selskabet, når en tryllekunstner ud af det blå dukker op. Publikum vil med al sandsynlighed slet ikke vide, det er en tryllekunstner. Allerede her er der potentiale i og grobund for at skabe mystik, som på den måde medvirker til, at koncentrationen skærpes.

Nicolaj har, som årene er gået, erfaret, at det er ved overraskelsesshowet, det største potentiale for at vinde gæsternes opmærksomhed befinder sig.
Der opbygges hurtigt en spænding omkring det uvisse – det uvisse, publikum netop skal til at opleve.

Forkæl gæsterne med trylleshowet

Send en uforpligtende forespørgsel til Nicolaj allerede i dag. Det gøres ved at udfylde kontaktformularen. Det er vigtigt at understrege, at Nicolaj er en både eftertragtet og travl mand i faget. Derfor bedes arrangører kontakte ham i god tid og gerne et par måneder før det planlagte arrangement finder sted. Det for at øge chancen for, at han er ledig på den forespurgte dato. Nicolaj glæder sig til at skabe en festlig stemning til arrangementet i Vestjylland.