Skip to content
Mit Første Onemanshow Som Tryllekunstner

Kære læsere,

Så blev det atter engang tid til et blogindlæg – foråret står for døren (i hvert fald på papiret), og denne gang skal indlægget omhandle noget, jeg har set frem mod, lige siden interessen for mit erhverv som tryllekunstner startede for mere end 16 år siden.

Jeg sidder pt. og skriver på mit første onemanshow, og jeg elsker det! At tænke på, jeg en dag (forhåbentlig i 2024, hvis alt går vel) kommer til at stå på en scene, med et billetbetalende publikum, gør mig både ekstatisk og en anelse nervøs – men på den helt rigtige måde!

Taknemlig underholdning

Gennem min karriere har jeg indtil nu udelukkende fokuseret på at få oparbejdet så megen erfaring som tryllekunstner som muligt. Det har heldigvis resulteret i adskillige glade selskaber, som jeg har formået at underholde og fascinere. Jeg har gjort mig som underholdning til konfirmation, underholdning til fødselsdag, underholdning til julefrokost, underholdning til firmafest og alt det, der ligger imellem. Det har været et fantastisk forløb hele vejen igennem, og jeg kunne bestemt aldrig nogensinde forestille mig at skære den del af mine optrædener væk. Heller ikke selvom jeg, hvor vildt det end lyder, i fremtiden skal prøve at være på tourné på diverse scener rundt i landet.

Min primære målsætning er at gøre en forskel og skabe lidt ekstra god energi og stemning i en til tider travl og presset hverdag præget af det famøse hamsterhjul. Derfor kan jeg også forsikre alle jer, der læser med her, om, at jeg med 100% garanti stadig kommer til at optræde for både små, mellemstore og store forsamlinger – både i privat- og firmamæssig sammenhæng. For det er jo for søren det, jeg elsker allermest ved mit underholdningserhverv.

Underholdningsværdien i højsædet

Og hvad skal mit første onemanshow (det er faktisk lidt vildt bare at skrive ordet) så handle om? Godt spørgsmål! Jeg kan fortælle jer så meget, at mit mål på nuværende tidspunkt ikke er at kreere et show med dybere budskaber, politik eller andet. Tværtimod er jeg overbevist om, at showet faktisk ikke skal være andet nede på jorden, underholdende og fascinerende. Lige som jeg kan lide det. Det tror jeg faktisk også er det, vi som danskere har brug for indimellem – ikke at skulle forholde os til rammerne udenfor konstant, men blot være i nuet og nyde det, vi ser. På den måde bliver showet, i min optik, mere autentisk, nærværende og personligt.

Desuden har jeg aldrig været fan af at have en såkaldt rød tråd igennem showet, når jeg optræder som tryllekunstner. Min overbevisning siger mig til gengæld, at det hele kommer ned til, om publikum føler sig underholdt. De to ting kan naturligvis godt kombineres, men jeg synes desværre ofte, jeg har set, at en tryllekunstner er gået på kompromis med underholdningsværdien for til gengæld at følge en (latterlig) rød tråd.

For mig er det essentielle, at jeg giver publikum en god oplevelse. Den gode oplevelse bliver noget lettere at videregive til publikum, hvis jeg laver lige præcis den form for trylleri, jeg selv synes er fed. Derfor kan jeg allerede nu godt røbe, at mit første onemanshow ikke nødvendigvis (man skal aldrig sige aldrig, hehe) kommer til at følge en rød tråd. Men jeg kan i samme ombæring garantere, at det, jeg kommer til at vise, bliver r*vhamrende morsomt og forhåbentlig også en smule fascinerende.

Først rammer konfirmationerne

Selvom projekt onemanshow er sat igang, har jeg naturligvis ikke tænkt mig at forsømme alle de arrangementer, jeg i den kommende tid skal underholde ved. Jeg har på nuværende tidspunkt booket 15 konfirmationsoptrædener ind, og der kommer helt sikkert mange flere endnu. Derfor er jeg også begyndt så småt at tilrettelægge, hvad jeg vil præsentere årets konfirmander for.

Igen må jeg bare erkende, at det bliver crazy! Jeg glæder mig og ser altid frem til at agere tryllekunstner til konfirmation, og jeg er meget beæret over, at så mange arrangører allerede har forespurgt på og booket mig.

Lad det være en opfordring til jer, der læser med – hvis I kender en eller flere personer, som skal konfirmeres om et par måneder, vil jeg med glæde kommer forbi for at skabe underholdning til jeres konfirmation. Send en forespørgsel via kontaktformularen, så vi sammen kan overraske gæsterne og konfirmanden. Måske bør jeg nævne, at min kalender er noget begrænset, da jeg i forvejen har mange shows booket ind, men det skader da ikke at sende en forespørgsel afsted alligevel!

I hvert fald vil jeg se frem til at høre fra jer, og tak fordi I har læst med på februar måneds blogindlæg.

Ha’ det rigtig godt, vi skrives ved i marts! 🙂

//Nicolaj

Andre
blogsider