Skip to content

Underholdning Til 70 Års Fødselsdag

Forkæl og fortryl selskabet og fødselaren med et unikt
trylleshow fra tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Skræddersyet fødselsdagsshow

Nicolaj bruger utallige timer på at konstruere showet, så det passer til arrangementet. Det gør han som udgangspunkt i et tæt samarbejde med arrangøren. Under de indledende samtaler spørger Nicolaj ind til, om arrangøren har særlige ønsker eller behov til hans optræden. Det kan være ønsker til særlige effekter, en bestemt entré, inddragelse af personlige oplysninger om fødselaren osv.

Sikkert er det, at Nicolajs særlige fødselsdagsshow bærer præg af høj underholdningsværdi og effekter, gæsterne vil snakke om længe – selv efter Nicolaj har forladt fødselsdagsfesten.

Unik tryllekunstner

Gennem de sidste over fjorten år har Nicolaj perfektioneret sig indenfor både trylleri og kunsten at underholde et selskab. Han har med sine mange års erfaring lært, hvad der virker, når han bookes som underholdning til fødselsdagen.

Som professionel tryllekunstner er Nicolaj en kompetent og passioneret herre af kaliber, der laver det, han synes er det sjoveste i verden. Hans energi og høje humør smitter hurtigt af på selskabet, i det sekund showet går i gang. Med humor og smil sikrer han, at hele selskabet er grundig underholdt.

Nicolaj har, som årene er gået, brugt oceaner af tid på at gennemtænke hvilke effekter, der passer til hvilket selskab. Publikum kan derfor trygt regne med, at Nicolaj bruger den nødvendige tid, der skal til, på at planlægge sit fødselsdagsshow. Det bidrager til en personlig optræden.

Derudover er Nicolaj, i kraft af sine 29 år, en noget mere moderne tryllekunstner og performer. Der vil under showet bestemt ikke indgå rekvisitter som høje hatte, hvide handsker eller oversavede damer. I Nicolajs optik er det stereotype billede af en tryllekunstner ikke det, han ser sig som.

Trylleri til den runde fødselsdag

På denne dag er det især vigtigt at få fødselaren til at føle sig ekstra speciel. Derfor har Nicolaj for vane at personliggøre showet yderligere ved at inddrage fødselaren i flere sammenhænge. Fødselaren vil bl.a. blive budt op på scenen og skal her assistere Nicolaj under effekterne. Det hele gøres naturligvis med et glimt i øjet, så fødselaren hverken føler sig ydmyget eller pinliggjort.

Generelt bærer showet præg at megen aktiv deltagelse. Det er altså ikke kun fødselaren, der aktiveres. Som garvet mand i faget får hele showet et nøk op, når Nicolaj henvender sig direkte til hele/dele af publikum undervejs.

Centrale temaer i showet

  • Et højt niveau af publikumsinddragelse
  • Et bredt udvalg af fascinerende effekter
  • En høj underholdningsværdi med grinegaranti
  • Med fødselaren som omdrejningspunkt

Nicolaj optræder i hele landet med sit fødselsdagsshow:

Book tryllekunstner nu

Det er til hver en tid muligt at sende Nicolaj en forespørgsel via kontaktformularen. Forespørgslen er naturligvis helt uforpligtende ligesom tilbuddet, Nicolaj tilbagesender. Arrangører bedes være OBS på, at Nicolaj er en eftertragtet og travl tryllekunstner. Derfor bør han kontaktes i så god tid som muligt, inden selve arrangementet finder sted. Dermed kan alle arrangører være sikre på, at Nicolaj ikke i forvejen er booket andetsteds samme dato. Han glæder sig til at høre fra jer og fortrylle selskabet.