Derfor skiller Nicolaj sig ud med sin tryllekunst

Gennem de sidste over tretten år har Nicolaj perfektioneret sig indenfor både trylleri og kunsten at underholde et selskab. Han har med sine mange års erfaring derfor lært, hvad der virker, når han gør sit indtog som magisk underholder. Som professionel tryllekunstner er Nicolaj en kompetent og passioneret herre, som laver det, han synes er det sjoveste i verden. Hans energi og høje humør smitter hurtigt af på selskabet, i det sekund showet går i gang.

Nicolaj har som årene er gået brugt oceaner af tid på at gennemtænke hvilke effekter, der passer til hvilket selskab. Publikum kan derfor trygt regne med, at Nicolaj bruger den nødvendige tid, der skal til, på at planlægge sit show. Det bidrager til, at showet fremstår både personligt og nærværende for selskabet.

Derudover er Nicolaj, i kraft af sine 28 år, en noget mere moderne og nutidig tryllekunstner og performer. Der vil under showet bestemt ikke indgå rekvisitter som høje hatte, hvide handsker, duer, kaniner eller oversavede damer. I Nicolajs optik er det stereotype billede af en tryllekunstner langt fra det, han ser sig selv som. I stedet skiller han sig ud med sin moderne og nytænkende tilgang til trylleriet.

Interesseret i at vide mere om tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen? Du er altid velkommen til at læse mere om ham på forsiden.

Publikum tager del i trylleshowet

Skræddersyet til jeres arrangement

Som beskrevet ovenfor bruger Nicolaj utallige timer på at konstruere showet, så det passer til arrangementet. Det gør han som udgangspunkt i et samarbejde med arrangøren. Under de indledende samtaler spørger Nicolaj ind til, om arrangøren har særlige ønsker eller behov. Det kan være ønsker til særlige effekter, en overraskende entré, inddragelse af personlige oplysninger om fødselaren osv.

Har arrangøren ingen specifikke indvendinger udover at fascinere og underholde selskabet, er Nicolaj garant for lige netop dette.

Hans særlige fødselsdagsshow bærer præg af høj underholdningsværdi og effekter, gæsterne vil snakke om længe efter, Nicolaj har forladt arrangementet.

Nicolajs fødselsdagsshow har en varighed på 35 min. og kan varieres alt efter ønske.

Ja tak, jeg vil gerne læse mere om Nicolajs fødselsdagsshow.

“Din magiske timing og festlige gemyt overraskede og fornøjede hele selskabet. Min far nævner stadig stolt din optræden”

– Liva Kammersgård, fødselsdag

En tryllekunstner til den runde fødselsdag

På denne dag er det især vigtigt at få fødselaren til at føle sig lidt ekstra speciel. Derfor har Nicolaj for vane at personliggøre showet yderligere ved at inddrage fødselaren i flere sammenhænge showet igennem. Han/hun vil bl.a. blive budt op på ”scenen” og skal her assistere Nicolaj i forskellige sammenhænge. Det hele gøres naturligvis med et glimt i øjet, så fødselaren hverken føler sig ydmyget eller pinliggjort.

Generelt set gennem showet bæres der præg at publikumsinddragelse. Det er altså ikke kun fødselaren, der aktiveres. Som garvet mand i faget får showet et nøk op, når han henvender sig direkte til hele/dele af publikum. Det medvirker desuden til, at koncentrationen bibeholdes hele showet igennem.

Og så er det altså bare federe at opleve et show, som man selv er en aktiv del af.

Send mig videre til Nicolajs kontaktformular.

Derfor skal du Nicolajs trylleshow opleves

  • Et højt niveau af publikumsinddragelse
  • Et bredt udvalg af fascinerende effekter
  • En høj underholdningsværdi med grinegaranti
  • Med fødselaren som omdrejningspunkt

Her optræder Nicolaj med sit fødselsdagsshow

Book tryllekunstner Nicolaj

Det er til hver en tid muligt at sende Nicolaj en forespørgsel via kontaktformularen. Forespørgslen er naturligvis helt uforpligtende ligesom tilbuddet, Nicolaj tilbagesender. I bedes være obs på, at Nicolaj er en eftertragtet og travl tryllekunstner. Derfor bør I kontakte ham i så god tid som muligt, inden selve arrangementet løber af stablen. Dermed kan I være sikre på, Nicolaj ikke i forvejen er booket andetsteds samme dato.

Han glæder sig til at høre fra jer og fortrylle selskabet.