Skip to content
Book Tryllekunstner Til Årets Julefrokost

Halløj alle, og velkommen til endnu et, hvis jeg selv skal sige det, spændende og informativt indlæg på bloggen. Som overskriften antyder, er fokus i dag på især at fortælle jer lidt om, hvorfor en tryllekunstner som underholdning til julefrokosten er en alletiders og ret fed idé i min optik. Derudover skal jeg på forhånd beklage, at jeg allerede i august måned vover at italesætte julen – for er der noget, jeg absolut ikke bryder mig om, er det at blive mindet om julen i sommermånederne. Men hey: Hvis Billig Blomst og andre butikker kan, kan jeg også.

Den grundlæggende årsag til julefrokostemnet er desuden, at jeg allerede nu har får en del henvendelser omhandlende netop denne arrangementstype. Indlægget i dag vil derfor belyse, hvad jeg som tryllekunstner og underholder kan bidrage med, når jeg bookes som tryllekunstner til julefrokosten. Jeg håber, I har lyst til at læse med! 🙂

Højt humør og promiller

Er der noget, der kendetegner julefrokoster, må det være, at der ved 90% af dem er alkohol involveret. Alkoholen påvirker et publikum, naturligvis nogle mere end andre, der for alvor kan skabe grobund for en sjov og mindeværdig aften (hvis aftenen da ikke ender i et blackout). Som tryllekunstner ved julefrokosten er jeg meget bevidst om, at jeg med stor sandsynlighed vil blive mødt at et publikum, der har indtaget div. alkoholiske drikke. Dermed er stemningen høj fra start, og sommetider skal jeg da også kæmpe en del for at få gæsternes opmærksomhed.

Ikke desto mindre giver den øgede promille mig et alletiders udgangspunkt for at lave en masse sjov med selskabet undervejs. Stemningen er løssluppen, og jeg skal ikke i samme omfang overveje mine komiske indspark, som hvis jeg eksempelvis underholdte ved en 90-års familiefødselsdag.

Ingen hovedpersoner og masser af inddragelse

Typisk er der ved julefrokoster ikke en decideret hovedperson til stede, i forhold til når jeg bl.a. underholder som tryllekunstner ved fødselsdage, tryllekunstner ved konfirmationer eller tryllekunstner ved bryllupper. Derfor er jeg som tryllekunstner ikke bundet op på at skulle henvende mig direkte til en enkelt blandt publikum, men kan i stedet fokusere på selskabet som én stor enhed, hvor jeg frit kan plukke gæsterne ud undervejs. Det kan ofte gøre min optræden mere behagelig og skabe et bedre flow, end hvis jeg var nødsaget til at henvende mig til en hovedperson.

I langt de fleste tilfælde synes selskaberne, at oplevelsen bliver både mere nærværende og autentisk, da det i højere grad er op til min improvisationsevne og tilfældighederne, når jeg håndplukker tilfældige i selskabet.

Tryllekunst fanger og fastholder

Som tidligere beskrevet kan alkoholen medvirke til, at jeg ved visse julefrokoster skal kæmpe ekstra meget for at opnå stilhed, koncentration og opmærksomhed. Trylleri som redskab er dog en helt fantastisk måde at opnå denne opmærksom fra gæsterne. De vil for alt i verden ikke trættes af langvarig snak eller store, dramaturgiske opbygninger af effekterne. Derfor har jeg også specialtilrettelagt mit show til julefrokosten, så jeg netop undgår alle de lange og potentielt kedelige sekvenser. Min form for trylleri ved julefrokosten er primært visuelt, og klimakset opstår hurtigt. Af netop denne årsag vil et trylleshow til julefrokosten være helt oplagt at booke.

Ydermere er jeg vild med at kombinere trylleri og mentalisme i mine shows, hvilket skaber variation, og gør at gæsterne forbliver interesserede. Falder interessen under én effekt, varer det ikke længe, inden den næste begynder – som regel med en helt anden struktur og underliggende emne.

Book underholdning til julefrokost

Hvis I går med tanker om at tilføre årets julefrokost et ekstra lag af både spænding og fascination, så smid da en forespørgsel i min retning. Henvendelserne er som beskrevet begyndt, så det er med at udnytte tiden, inden datoerne bliver besat. Send en forespørgsel til mig gennem kontaktformularen eller grib knoglen og tag direkte kontakt på 28913718. Jeg vil glæde mig meget til at høre fra jer! 🙂

Samtidig var det også afrundingen på denne måneds blogindlæg. Nu vil jeg ikke genere jer mere med indlæggets juletema, men blot ønske jer en fantastisk sommer (lidt endnu), indtil vi ses igen i september.

//Nicolaj

Andre
blogsider