Skip to content
En Optrædende Tryllekunstner

Halløj alle!

Hermed en lille opdatering fra tryllekunstneren. 🙂

Efter mere end 3 måneder uden optrædener grundet COVID-19, tog jeg i går revanche med et brag! Siden marts måned, hvor Danmark lukkede ned, lukkede mit selvstændige virke som tryllekunstner naturligvis også ned. Ikke definitivt, bare rolig, men i hvert fald midlertidigt. Det har betydet en laaang periode med minus på kontoen, ingen arrangementer grundet forsamlingsforbuddet og ingen forespørgsler på forestående shows.

Men mest af alt har det været ekstremt kedeligt! Specielt, når man som mig brænder for at gøre en forskel til diverse arrangementer.

Lysere tider for mig som tryllekunstner

Men i går ophørte galskaben omsider (for mit vedkommende). Mit første show, en konfirmation, der talte 60 mennesker, blev starten på en noget forsinket men tiltrængt konfirmationsperiode. Hold op, hvor var det bare FEDT! Det er i skrivende stund svært at beskrive, hvor magisk en oplevelse det var for selskabet og jeg. Og det selvom jeg heldigvis godt ved, hvordan min magi virker! Nå, spøg til side.

Jeg blev atter bekræftet i, at stemningen og begejstringen selskabet iblandt er det, der gør tryllekunstnererhvervet det hele værd. Tydeligt var det da også, at gæsterne havde længtes efter at kunne forsamles og hygge sig. Derfor var humøret helt i top, da jeg, i selskab med konfirmanden, tryllebandt alle de tilstedeværende.

Stort savn

Det kan være utrolig svært for andre at sætte sig ind i, hvordan man egentlig går og har det. Følelsen kan bedst beskrives som underlig, når ens ”arbejde” pludselig sættes på hold fra dag til anden.

Det, som i denne periode har tynget mig mest, er uden tvivl savnet til mine optrædener foran et live publikum. For det kan og vil aldrig være det samme at stå foran sit spejlbillede og præsentere sit show. Det bliver hurtigt både kedeligt, ensformigt og en smule mærkeligt, når man både skal agere tryllekunstner og publikum. Sammenligningen er ikke helt til at få øje på. Især fordi gæsterne til et live arrangement altid vil reagere uventet på noget, man ikke har tænkt over.

Så foran spejlet har jeg været tilskueren, der skulle udtrykke grin, fascination og samtidig agere tryllekunstner. Naturligvis med det formål at skabe det mest realistiske billede af en live optræden.

I min lejlighed, som er en del af et større boligkompleks, er naboerne bekymret for mig, er min tanke. Der vist ikke nogen tvivl om, at jeg opfattes som en, der taler med sig selv og har skiftende personligheder. Dog tror jeg, det er lykkes mig at få dem til at forstå, jeg blot har været en arbejdsløs tryllekunstner.

Danmark vågner (stille) op igen

Jeg tror på, vi går lysere tider i møde.

Nu ser jeg frem til at skabe meget mere glæde og magi rundt i hele Danmark. Det sker, når konfirmationsperioden fortsætter de kommende måneder. Det bliver magisk og sjovt! 🙂

I den forbindelse er det selvfølgelig oplagt at spørge jer, om I har et arrangement i tankerne de kommende måneder? – Måske en konfirmation, en sommerfest, et bryllup, en fødselsdag eller måske en julefrokost? For selvom kalenderen er mere eller mindre besat de kommende måneder i 2020, har jeg stadig enkelte ledige datoer tilgængelig. Og det ville være mig en udsøgt fornøjelse at komme og trylle lidt for selskabet. Vi kan starte med en helt uforpligtende snak om ovenstående. Ring direkte på 28913718 eller udfyld kontaktformularen.

Tak for jeres tid! Pas på jer selv og husk: I kan altid følge mig på de sociale medier for meget mere indhold.

Facebook

Youtube

Instagram

Bedste hilsner

//Nicolaj

Andre
blogsider