Skip to content

Tryllekunstner pris

Book tryllekunstner Nicolaj Mogensen til en skarp pris

Magi med stil

Som mangeårig professionel underholder ved Nicolaj om nogen, hvad det kræver at løfte arrangementet til det stadie, som skaber en unik og mindeværdig oplevelse hos selskabet. Foruden kunsten at skabe magiske mirakler brander Nicolaj sig selv på sin nøje tilrettelagte humor, som er gennemgående under hele showet.

Læs mere om Nicolajs shows her

Et fornuftigt prisleje

Når det kommer til prisen anses Nicolaj som værende særdeles konkurrencedygtig – med sin århusianske opvækst bestræber han sig altid på, at alle skal have muligheden for at opleve hans gennemførte show. Derfor er han parat til at køre hele landet rundt for at dele ud af det, han elsker allermest. Hvad enten festen foregår i Jylland, på Fyn eller på Sjælland er Nicolaj leveringsdygtig med sit dybt fascinerende trylleshow.

Konkret prisoverslag

Når Nicolaj prissætter sit show, afhænger det af flere forskellige faktorer som beliggenhed, antal gæster, dato, tidspunkt på dagen mm. For at give et helt konkret overblik kan arrangører nedenfor danne sig et indtryk af, hvilket leje Nicolaj bevæger sig i. Priserne er inddelt i private arrangementer og erhvervsmæssige arrangementer:

Private arrangementer: 3000-6000kr.

Erhvervsmæssige arrangementer: 5000-12.000kr.

Ovenstående priser omfatter Nicolajs stand-up trylleshow med en varighed på 35 min.

Skal vi prutte?

Selvom ovenstående er udtryk for et bredt prismæssigt spænd, bestræber Nicolaj sig altid på at imødekomme arrangørens ønsker og behov – og er stemningen god, kan arrangøren slippe afsted med en lille forhandling. Det er yderst vigtigt for Nicolaj at italesætte, at det ikke er pengene, der driver ham. Derimod er det hans passion for at skabe mindeværdige øjeblikke.

Skræddersyet trylleshow

At booke Nicolaj til det næste arrangement er det helt rette valg – med eminent selskabsforståelse og lattermildhed garanterer han et succesfuldt show med masser af trylleri, mentalisme og overraskelser.

I kraft af sin erfaring går han højt op i at skræddersy showet specifikt til arrangementets behov, så han sammen med arrangøren kan sikre, at oplevelsen modtages på bedst mulig vis. Derfor er Nicolaj altid åben overfor arrangørens ønsker til showet, så længe ønskerne er inden for rammerne.

Book et magisk trylleshow med Nicolaj

Har I et konkret spørgsmål, eller er I nysgerrige på at vide mere om Nicolaj og hans show, er I meget velkomne til at sende en helt uforpligtende forespørgsel til ham. Det gøres helt simpelt ved at udfylde kontaktformularen. Arrangører bør være opmærksomme på, at Nicolaj som oftest er booket et godt stykke frem. Derfor er det en god idé at kontakte ham så hurtigt som muligt, hvis underholdningen skal sikres. Han glæder sig til at gøre jeres fest helt speciel!