Book tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen til en særdeles rimelig pris.

Magi med stil

Som professionel underholder ved Nicolaj om nogen, hvad der skal til for at give arrangementet lige dét ekstra, der giver selskabet en mindeværdig oplevelse, de med garanti vil se tilbage på. Udover at skabe magiske øjeblikke, brander Nicolaj sig selv på sin nøje tilrettelagte humor, som er gennemgående hele showet igennem.

Et prisleje, der giver mening

Når det kommer til prisen, anses Nicolaj som særdeles konkurrencedygtig – med sin århusianske opvækst bestræber han sig på, at alle burde få muligheden for at opleve hans gennemførte show. Derfor er han parat til at køre hele landet rundt for at dele ud af det, han elsker. Hvad enten vi snakker Jylland, Fyn eller Sjælland er Nicolaj leveringsdygtig.

Simpelt prisoverslag

Prisen på et show afhænger dog af flere faktorer såsom beliggenhed, antal gæster, dato, tidspunkt på dagen osv., men for at skabe et konkret overblik, kan I nedenfor danne jer et indtryk af, hvilket leje, det drejer sig om. Priserne er inddelt i ”privat” og ”erhverv”:

Private arrangementer: 3000-6000kr. alt afhængig af ovenstående faktorer.

Erhverv: 5000-10.000kr. alt afhængig af ovenstående faktorer.

Ovenstående priser omfatter Nicolajs stand-up trylleshow med en varighed på 35 min.

“Du tryllebandt hele selskabet med dine fantastiske effekter. BRAVO!”

– Mette Hoffmann, Hustømrerne A/S

Skal vi prutte?

Selvom ovenstående prisniveauer virker mere eller mindre fastlåste, bestræber Nicolaj sig altid på at imødekomme arrangørens ønsker og behov – og er stemningen god, kan arrangøren endda i mange tilfælde slippe afsted med en lille forhandling og evt. nedslag i prisen. Med andre ord er det ikke pengene, der driver værket for Nicolaj – men derimod hans passion for at skabe mindeværdige øjeblikke selskabet iblandt.

Dyb koncentration under tankelæsningsseancen

Skræddersyet show

At booke Nicolaj til jeres arrangement er det helt rette valg – med sin eminente selskabsforståelse og lattermildhed garanterer han for et succesfuldt show.

Med sin store erfaring går han højt op i at skræddersy showet specifikt til jeres behov, så I sammen kan sikre jer, at oplevelsen udtrykkes på bedst mulig måde. Derfor er han også altid åben overfor arrangørens ønsker, så længe det er noget, han kan stå inde for.

Ønsker du er booke Nicolaj?

Har du et konkret spørgsmål eller er nysgerrig på at vide mere om Nicolaj og hans show, er du meget velkommen til at sende en helt uforpligtende forespørgsel. Og gerne i så god tid som muligt, da Nicolaj som oftest er booket et stykke ud i fremtiden. Du kan enten klikke dig ind på kontaktsiden eller gribe knoglen og kontakte ham på 28913718.

Han glæder sig til at gøre jeres fest magisk!