Skal jeres fest være magisk og uforglemmelig? – Så læs med!

Den almene fest er en skøn, skøn anledning, hvor det kun drejer sig om at more og hygge sig. Festen bærer også den ændring med sig, i forhold til eksempelvis konfirmationen eller fødselsdagen, at der ikke er nogen egentlig hovedperson indblandet. Dermed er hele selskabet på lige fod, og Nicolaj kan frit udvælge sine tilfældige tilskuere, han vil kaste sig over. Showet tilrettelægges og planlægges ud fra, hvad der passer lige netop jeres arrangements behov. Der vil være masser af tankelæsning, eksperimenter og forsøg på ren, ægte magi. Nicolaj kan med garanti forsikre jeres selskab om, at de vil blive snydt. Så det basker! Han er ikke bleg for at joke med sit publikum, hvilket gør stemningen til festen utrolig nærværende og hyggelig.

Skræddersyet trylleshow

Nicolaj har en ufattelig evne til at kunne målrette og strukturere sit show alt efter, hvor og hvem han optræder for. Det vil han med al sandsynlighed også gøre, når han har haft arrangøren i røret, og de sammen har snakket detaljerne for festen igennem. Dermed opnår både Nicolaj og selskabet den bedst mulige måde, hvorpå selskabet kan læne sig tilbage, nyde showet og blive draget ind i hans fascinerende og mystiske univers.

Stort kendskab showet igennem

En fest er ligeledes for personer eller familiemedlemmer/venner, som på forhånd kender hinanden ret godt. Dermed er der med al sandsynlighed en masse interne ting, der gør sig gældende ved denne type arrangement, som Nicolaj har for vane at snuse til og benytte under showet. Selvfølgelig med forventningen om, at showet bliver særdeles morsomt!

Hvorfor vælge Nicolajs festshow?

Nicolaj er simpelthen bare en festbombe af kaliber. Hans humør er altid toptunet, og med sin gennemgående charme og magiske kunnen, vil hele hans selskab hurtigt falde for hans væremåde og nyde et veltilrettelagt show i allerhøjeste kvalitet. Derudover har Nicolaj en medfødt evne til at kunne improvisere. Det vil sige, at han er i stand til at gribe stemningen og de små snakke, han opfanger rundt omkring, og bruge dem til sin og jeres fordel. Han vil skabe en altoverskyggende fest, alt imens hans magi vil efterlade selskabet dybt betaget og med en tilbagevendende ”hvordan gjorde han det?”-tanke.

Showets varighed: Ca. 35 min eller efter ønske.

4 gode grunde til at vælge Nicolajs show

  • At skabe fascination og underholde hænger ikke nødvendigvis sammen, men Nicolaj har med sin store erfaring lært at finde balancen i netop dette. Han er morsom uden at være plat og er samtidig dybt passioneret i sin optræden, alt imens han på mystisk vis fuldstændig vil tage fusen på jer
  • Nicolaj skræddersyer altid sit show til jeres selskab, så han er helt sikker på, at oplevelsen bliver sublim for selskabet, og at alle underholdes og fascineres
  • Han er absolut i en klasse for sig. Hans selskabsforståelse og muntre gemyt vil hurtigt vinde jeres selskab
  • Uden en hovedperson er hele selskabet på samme niveau. Det kan Nicolaj benytte sig af ved at vælge lige præcis det publikum, han har lyst til. Måske er der til festen en højtråbende type, Nicolaj kan få ned på jorden. På en magisk og festlig måde, naturligvis

Ønsker du mere info om trylleri, pris eller andet?

Du er altid velkommen til at ringe direkte til Nicolaj på 28913718. Du må også meget gerne sende en mail til ham på magi@nicolajmogensen.dk for en uforpligtende forespørgsel.

Vi ses til en alletiders fest!

Det siger arrangørerne om Nicolajs trylleshow

“Hvordan du fik min kæreste til at glemme sit navn, ved jeg ikke. En gennemført succesoplevelse” Benedicte, fest

”latteren ville ingen ende tage” Linda, sommerfest

”Vil du ikke være så venlig også at læse mine tanker næste gang? Det var godt nok imponerende” – Kenneth, fest

Hvem er tryllekunstner Nicolaj Mogensen?

Man kan sige meget om Nicolaj, men passioneret er blot et af de mange ord, der beskriver ham bedst. Han er en arbejdshest, der elsker at arbejde med det, han lever og ånder for – nemlig magien. Med mange års erfaring inden for selskabsforståelse, magi og tankelæsning er han i dag højt anerkendt og respekteret i tryllemiljøerne og hos arrangørerne. Han har for alvor knækket koden til, hvordan man som selskab opnår den bedst mulige oplevelse af hans show. Derfor tilpasser Nicolaj altid sit show til anledningen, han kommer ud til. Det vil med garanti ikke blive kedeligt at booke Nicolaj som dagens eller aftenens underholdende indslag. Han er en unik mand på beskedne 27 år, der har sin helt egen unikke og moderne stil at fremvise. Før trylleriet blev en professionel del af Nicolaj, arbejdede han med børn i en fritids- og ungdomsklub. Her steg interessen for alvor for trylleriet, da han dag efter dag mystificerede børn og unge, der måbende måtte se til, efter de gang på gang blev taget ved næsen af hans finurligheder. Efterhånden greb trylleriet om sig, og med en erfaring på over et årti i bagagen, har Nicolaj i dag fundet og udviklet sin egen stil. Han er en performer, man ikke glemmer – en nærværende, sympatisk og magisk mand, der samtidig er skingrende skør og morsom på den fede måde.

Lige her kan du læse meget mere om Nicolaj