Giv gæsterne en uforglemmelig oplevelse til festen!

*Nicolaj optræder i hele landet

Tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen leverer mystificerende magi og bundsolid komik til festen. Med sin humor- og selskabsforståelse garanterer han gæsterne for, at de får en oplevelse i særklasse.

Nicolaj er en yderst anerkendt og velanset undeholder i branchen. Han udmærker sig med sin personlige stil og moderne tilgang til trylleriet. Foruden at tryllebinde selskabet, er han garant for et ekstremt underholdende show med masser af komik og skøre indfald.

Send en forespørgsel til Nicolaj.

Tryllekunstner til festen

“Festen” er et bredt begreb for et væld af arrangementstyper – sommerfesten, familiefesten, vejfesten, fætter- og kusinefesten osv. Til netop disse arrangementstyper har Nicolaj specialskrevet sit festshow, som med garanti sætter gang i gæsterne.

Festen adskiller sig fra andre begivenheder således, at deltagerne til festen fungerer som én stor enhed. Der er altså ikke en hovedperson, som skiller sig ud og er i centrum, som ved eksempelvis fødselsdagen eller kofirmationen. Festens deltagere kan dermed kategoriseres som “ligeværdige” i den forstand, at alle har det samme udgangspunkt. Det har sine fordele, når Nicolaj gør sin entre som magisk underholder. Gennem showet vil han inddrage sit selskab adskillige gange, og ikke ligge størstedelen af interaktionen i hovedpersonen.

Kombinationstryllekunstner

Ikke nok med, at Nicolaj underholder professionelt med trylleri – han er også professionel tankelæser. Gennem sit festshow vil han udnytte, at han kan spille på flere tangenter ved at inkorporere begge underholdningsformer. Det skaber variation og et friskt pust, så gæsterne ikke mættes af for meget af det ene eller det andet. Derudover sikrer det, at gæsternes koncentration holdes intakt, da variationen skaber små skift og dermed skærpet opmærksomhed.

Arrangørerne har gennem årene rost Nicolaj for sin evne til at kombinere trylleri og tankelæsning. Især tankelæsningsdelen opleves som regel som den reneste form for magi. For hvordan kan Nicolaj vide, hvad en tilskuer tænker på?

Mere info om Nicolajs tankelæsning her.

Skræddersyet trylleshow

Som professionel tryllekunstner bestræber Nicolaj sig altid på at målrette showet således, at gæsterne opnår den bedste oplevelse. Han tager højde for, hvilke tanker arrangøren har gjort sig til den forestående optræden. Derfor struktureres og skrives showets indhold i et samarbejde med arrangøren. Muligheden for at arrangøren kan ønske konkret indhold til showet, gør sig gældende, når Nicolaj optræder. Det er altså muligt at ønske konkret indhold til eksempelvis entreen, effekter i showet, inddragelse af specifikke personer osv. Det er dog ikke et krav.

Den bedste kommunikation opnås ved at have øje for arrangørens forventninger og, så vidt muligt, inddrage disse i showet. Ydermere sørger kommunikationen med arrangøren for, at showet om muligt tages endnu bedre imod at selskabet.

Læs mere om underholdningen til festen.

Stort kendskab publikum imellem

Festen kan ligeledes være en begivenhed for familiemedlemmer/venner, som på forhånd kender hinanden særdeles godt. Det skaber et godt udgangspunkt for at læne sig tilbage og nyde showet og dets elementer. Nicolaj anvender sit publikum et utal af gange, hvilket opleves mindre pinligt for den/de “udvalgte”, når alle kender hinanden.

Stemningen er ofte både hyggelig og en tand mere løssluppen, når gæsterne på forhånd har et stort kendskab hinanden imellem. Det opfanges hurtigt, når Nicolaj entrerer, og skaber samtidig grobund for et fremragende show med høj stemning.

Mere om Nicolajs måde at inddrage selskabet på.

Hvorfor skal Nicolajs festshow vælges?

Nicolaj er en festbombe af kaliber. Hans humør og energi er altid tårnhøjt, hvilket tiltaler ethvert publikum. Foruden højt humør og energi, er Nicolaj en hårdtarbejdende og særdeles passioneret herre. Af samme grund er han en af landets førende tryllekunstnere.

Gæsterne kan være helt sikre på, at Nicolaj har kontrol over, hvad han laver. Kun det bedste er godt nok til ham – derfor tester og analysere han hele tiden på showet. Det har gjort, at han i dag er endt ud med et kvalitetsshow, som kun indeholder de absolut bedste elementer.

Selskabet skal læne sig tilbage og nyde alle showets facetter – og de vil blive dybt fascineret over, hvad han formår.

Showets varighed er som udgangspunkt sat til 35 min. Dog er det muligt at forlænge/forkorte showet, så det passer til tidsplanen.

Kontakt Nicolaj nu.

De 4 bedste grunde til at vælge Nicolajs festshow

Grinegaranti

  • En tryllekunstner er ikke sjov af natur. Det kræver forståelse for selskabet, timing samt grundig træning. Lige siden interessen for trylleriet meldte sin ankomst, har han beskæftiget sig med kunsten at underholde et selskab. Trylleri kan, i Nicolajs optik, være nok så fedt, men bakkes det ikke op af komiske indfald, kedes gæsterne hurtigt. Med midler som selvironi og improvisation giver han gæsterne et utal af gode grin gennem showet.

Fascinerende effekter

  • Gæsterne til arrangementet vil opleve effekter, de aldrig før har set. På nytænkende og moderne vis sørger Nicolaj for at skille sig ud bl.a. ved rekvisitterne, han anvender. De klassiske rekvisitter som tryllestav, høj hat og hvide handsker benyttes helt sikkert ikke. Til gengæld introduceres der rekvisitter som professorterninger, bøger, gigantiske kort og meget andet, som gæsterne bedre kan forholde sig til.

Publikum inddrages og involveres

  • Nicolajs helt store varemærke er at inkludere selskabet i alt, der foregår på scenen. Det skaber en øget kontakt til publikum, alt imens showet opleves nærværende. Derfor kan selskabet glæde sig til at opleve et show, hvor de selv aktivt tager del i løjerne. Inddragelsen sker naturligvis med underliggende humor, så det er sjovt og ikke ubekvemt at være en del af.

Skab festens samtaleemne

  • Selv når Nicolaj har gennemført sit show, vil gæsterne snakke om det, de netop har været vidne til. De vil have et helt naturligt og oplagt samtaleemne, som med garanti vil give anledning til en masse gode snakke. Derfor er festshowet ideelt på alle tidspunkter af dagen. I starten kan showet endda være med til at bryde isen, hvis selskabet ikke kender hinanden så godt på forhånd.

Få et gratis tilbud på underholdningen

Nicolaj kan kontaktes alle dage ved at udfylde kontaktformularen på kontaktsiden. Han bestræber sig på at sammensætte det bedste tilbud til jer, som naturligvis ikke er bindende. Det er vigtigt at understrege, at Nicolajs kalender er besat i store perioder. Derfor bedes arrangører kontakte ham så hurtigt som muligt, hvis underholdningen skal sikres.

Han ser frem til at underholde selskabet til en fantastisk fest!

Det siger arrangørerne om Nicolajs trylleshow

“Hvordan du fik min kæreste til at glemme sit navn, forstår jeg simpelthen ikke. Din optræden var en gennemført succesoplevelse. Det skal du have tusinde tak for”

– Benedicte Steensig, familiefest

”Latteren ville ingen ende tage – du formåede at sætte skub i hele festen og sørge for, at alle fik en oplevelse, de vil se tilbage på”

– Linda Frost, sommerfest

”Hvis du vidste, hvor længe jeg har siddet og forsøgt at regne dine tricks ud…. Og jeg er stadig helt rundt på gulvet over, hvordan du gjorde. Af hjertet tak for en imponerende optræden”

– Kennith Ågø, havefest

Se her, hvad flere arrangører fortæller.

Hvem er tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen?

Med en erfaring, der tæller mere end tretten år, har Nicolaj i dag sat sit unikke præg i branchen. Han har mere end 300 shows på samvittigheden, og anses som en yderst professionel og eftertragtet underholder landet over.

De mange optrædener inkluderer bl.a. bryllupper, firmafester, fødselsdage og konfirmationer. Derudover har han optrådt til mere atypiske arrangementer som polterabender, på messer og i TV. Nicolaj er en alsidig underholder, som med sine shows henvender sig til samtlige aldersgrupper.

De senere år har han ikke blot koncentreret sig om trylleri men også tankelæsning og manipulation. Alt dette sammenkobles i hans shows, så publikum får muligheden for at opleve “hele pakken”.

Ingen aldersbegrænsning

Festshowet henvender sig til alle aldre. Uanset om man er barn, ung, voksen eller ældre, vil man kunne deltage, blive fascineret og få grint godt igennem. Det, at Nicolaj underholder så bredt, er medvirkende årsag til hans store popularitet arrangørerne iblandt.

Lige her kan du læse meget mere om Nicolaj