At booke en tryllekunstner til at underholde selskabet og fødselaren på den store dag, er et alletiders valg. Nicolaj Mogensens trylle- og tankelæsningsshow egner sig utrolig godt til netop denne type begivenhed. Han garanterer for højt humør og fascinerende øjeblikke, når han træder til som underholder. Klik her for at sende Nicolaj en forespørgsel.

Med fødselaren i centrum

En af omdrejningspunkterne for Nicolajs show er, at det er fødselarens gave og dermed ham/hende, der er i fokus. Derfor gør Nicolaj som regel brug af hovedpersonen gennem sit show. Det giver hele stemningen et hak op, når fødselaren bliver en aktiv del af, hvad der foregår på ”scenen”.

Underholdning for alle aldre

Derfor er Nicolajs show det naturlige valg

  • Masser af publikumsinddragelse – foruden en fødselar, som kommer lidt ekstra i centrum, vil hele selskabet ligeledes blive engageret. Det er for Nicolaj utrolig vigtigt, at publikum er en deltagende del af showet og ikke blot er observerende. Showet opnår en både personlig og nærværende karakter, når selskabet inddrages.
  • For alle aldre – trylleri har den magiske egenskab, at den ikke er aldersbetinget. Dvs. det er noget, alle kan være med til og fascineres af. Hvad enten du er barn, ung, voksen eller ældre, er der grobund for en særdeles magisk oplevelse, når Nicolaj optræder. Det gør ham enestående og til det sikre valg.
  • Showet der huskes – gæsterne kan være helt sikre på, de vil få et minde for livet, når showet er forbi. Fascinerende effekter kombineret med en god portion underliggende humor er lige det, selskabet sætter pris på. Derudover er et trylleshow en fantastisk ”ice-breaker”, da alle automatisk får et emne at snakke om bagefter.
  • Unik underholdning – Nicolaj leverer moderne magi med grinegaranti. Med over et årtis erfaring ved han om nogen, hvad der skal til for at underholde og mystificere et selskab. Hans selskabsforståelse og struktur under showet gør, at gæsterne skiftevis vil sidde i dyb fascination og høj latter. Alt i alt en oplevelse, der huskes.

Showet tilpasses jeres forventninger

Nicolaj gør et stort nummer ud af at konstruere showet ud fra jeres behov og ønsker. Er showet eksempelvis en overraskelse for fødselaren eller hele selskabet? Skal Nicolaj gøre sin entre på en bestemt måde? Er der forslag til indhold i selve showet? Alt mellem himmel og jord kan italesættes. Han er altid villig til at lytte til arrangøren, så de sammen kan skabe det bedste show for alle.

“Vi bookede Nicolaj til vores årlige firmafrokost. Han leverede et flot show, som tryllebandt os fra ende til anden. Vi giver hermed Nicolaj vores varmeste anbefalinger”

– Marianne Nørgård, firmafest

Med humor som spidskompetence

Med selvironi og humor gennem showet tror Nicolaj på, han har et forspring i forhold til andre tryllekunstnere i branchen. Han har gjort det til sit varemærke at være morsom hele vejen igennem med mottoet: Mindre alvor, mere show. Det bidrager til en mere afslappet og hyggelig stemning selskabet iblandt.

Igennem en lang periode på flere år har han øvet sig i kunsten at underholde et selskab. Derudover elsker han at improvisere over ting og sager, der finder sted under hans optræden. Typisk er det de improviserede jokes og indspark fremfor de planlagte, der er de absolut bedste.

Book i god tid

Ønsker du at booke Nicolaj til et kommende arrangement, bedes du tage højde for, at han kan være booket andetsteds. Derfor bedes du kontakte ham i så god tid som muligt, så pågældende dato kan noteres i hans kalender. Du finder hans kontaktformular her.

Hent tilbud nu

Send en forespørgsel via kontaktsiden og få et uforpligtende tilbud. Noter gerne så konkret som muligt, hvad du ønsker, så Nicolaj kan sende det mest præcise tilbud.

Han glæder sig til at gøre jeres fest magisk.