Skip to content

Underholdning Til 20 Års Fødselsdag

Book en magisk og uforglemmelig oplevelse til fødselsdagen

Overrask fødselaren

At booke en tryllekunstner til at underholde selskabet og fødselaren på den runde fødselsdag er et alletiders valg. Nicolaj Mogensens betagende trylleshow egner sig utrolig godt til netop fødselsdagsfesten.

Fødselsdagshowet er en nøje balanceret blanding af både trylleri og metalisme, hvilket tilfører showet et anderledes og klædeligt touch.

Nicolaj garanterer for højt humør og fascinerende øjeblikke, når han træder til som entertainer og underholder.

Klik her for at sende Nicolaj en forespørgsel

Med fødselaren i centrum

En af omdrejningspunkterne for Nicolajs optræden er, at showet i mange tilfælde er en gave, der gives som overraskelse til fødselaren. På den måde er det fødselaren, der skal være i fokus. Derfor gør Nicolaj aktivt brug af dagens hovedperson gennem sit show. Det giver stemningen et enormt boost, når fødselaren bliver en aktiv del af, hvad der foregår på scenen.

Showets fokuspunkter

Masser af publikumsinddragelse
Foruden en fødselar som kommer ekstra i centrum, vil hele selskabet også blive inddraget. Det er for Nicolaj utrolig vigtigt, at publikum er en deltagende del af showet, og ikke sidder som passive iagttagere. Showet opnår en både personlig og nærværende karakter, når selskabet inddrages.
Underholdning for alle aldre
Trylleri har den magiske egenskab, at den ikke er aldersbetinget. Det er altså en underholdningstype, alle kan være med til og fascineres af. Hvad enten man er barn, ung, voksen eller ældre, er der garanti for en magisk og mystisk oplevelse, når Nicolaj optræder. Det gør ham enestående og til det sikre valg til fødselsdagen.
Showet der huskes
Gæsterne kan være helt sikre på, de vil få et minde for livet, når showet er forbi. Fascinerende effekter kombineret med en god portion underliggende humor er lige det, selskabet vil sætte pris på. Derudover er et trylleshow en fantastisk måde at bryde isen på, da alle automatisk får et emne at snakke om efterfølgende.
Unik tryllekunstner
Nicolaj leverer moderne magi med grinegaranti. Med over et årtis erfaring ved han om nogen, hvad der skal til for at underholde og mystificere et selskab. Hans selskabsforståelse og struktur i showet gør, at gæsterne skiftevis vil sidde i dyb fascination og høj latter. Alt i alt en oplevelse, der med garanti huskes.
Previous slide
Next slide

Tilpasses jeres forventninger

Nicolaj gør sig stor umage med at konstruere showet ud fra jeres behov og ønsker. Er showet eksempelvis en overraskelse for fødselaren eller hele selskabet? Skal Nicolaj gøre sin entré på en bestemt måde? Er der forslag til indhold i selve showet? Alt mellem himmel og jord kan italesættes. Nicolaj er altid villig til at lytte nysgerrigt til arrangøren, så de sammen kan skabe det bedste show for alle.

Nicolajs hemmelige våben

Med selvironi og humor gennem showet er Nicolaj overbevist om, han har en fordel set i forhold til andre underholdere i samme branche. Han har gjort det til sit varemærke at anvende komik og andre morsomheder hele vejen igennem. Det bidrager til en mere afslappet og hyggelig stemning selskabet iblandt.

Gennem en årelang periode har Nicolaj trænet sin evne til at underholde et selskab. Derudover elsker han at improvisere over ting og sager, der finder sted live under hans optræden. Typisk er det de improviserede jokes og komiske indspark, der rammer plet og fungerer absolut bedst.

Book i god tid

Ønsker du at booke Nicolaj til et kommende arrangement, bedes du tage højde for, at han i forvejen kan være booket andetsteds – i mange tilfælde kan han være booket op til to måneder frem. Derfor bedes du kontakte ham i så god tid som muligt, så pågældende dato hurtigt kan noteres i hans kalender. Du finder kontaktformularen på kontakten.

Hent tilbud nu

Send en forespørgsel via kontaktsiden og få et uforpligtende tilbud på Nicolajs stærke fødselsdagsshow. Notér gerne så konkret som muligt alt det praktiske, så Nicolaj kan sende det mest præcise tilbud tilbage.
Han glæder sig til at gøre jeres fødselsdagsfest magisk.
KONTAKT NICOLAJ