Sæt gang i fødselsdagen med et trylleshow, selskabet med garanti vil huske tilbage på! 

Skal fødselaren overraskes med et højkvalitets trylleshow, der fascinerer bredt og appelerer til samtlige aldersgrupper? Nicolajs anmelderroste fødselsdagsshow sikrer, at både selskabet og fødselaren får en ekstraordinær og uforglemmelig oplevelse. Showet byder bl.a. på trylleri, tankelæsning og manipulation, der får selv det mest uoplagte publikum til at spærre øjnene op.

Foruden showets mystificerende effekter, benytter Nicolaj så af en god portion humor, så gæsterne er godt underholdt hele vejen igennem. I hans optik hænger trylleri og komik sammen som to uadskillige elementer. En tryllekunstners show opleves hurtigt tomt og ligegyldigt, hvis alt fokus kun ligger i af snyde selskabet. Ved at inddrage underliggende komik sikrer Nicolaj, at stemningen ryger helt i top.

Showet er desuden fleksibelt og kan passes ind på alle tidspunkter af festen. Måske i starten til at “bryde isen”, måske efter maden, måske til aftenkaffen. Det afhænger helt af arrangørens ønsker og den øvrige tidsplan.

*Nicolaj optræder med sit fødselsdagsshow i hele landet.

Send en forespørgsel til ham nu.

Flere temaer i fødselsdagsshowet

Foruden trylleri, byder Nicolajs fødselsdagsshow på et andet gennemgående tema: Tankelæsning. Tankelæsning har altid pirret Nicolajs nysgerrighed, og for år tilbage besluttede han sig for at perfektionere sig i netop dette. Det har resulteret i, at han i dag begiver sig ud og underholder professionelt med kunstformen. Derfor er hans fødselsdagsshow baseret på en sammenkobling af både trylleri og tankelæsning.

Med de mange års erfaring, har han ligeledes fundet ud af, at selskaberne er vilde med tankelæsningsdelen under showet. Ved at anvende flere underholdningsformer i samme show, opnår showet en større variation og fleksibilitet. Det er ydermere med til at vedligeholde publikums interesse og koncentration. Showet tilføres en række friske pust, som har for vane at kvikke selskabet op.

Læs dig til mere viden om Nicolaj som tankelæser.

Alder for trylleshowet?

Aldersmæssigt er Nicolajs show struktureret og konstrueret således, at alle får en speciel oplevelse. Showet rummer hverken effekter, der er for barnlige eller for voksne. Det kræves heller ikke, at selskabet skal være hverken ekstra begavet eller ubegavet for at få noget ud af showet. Derfor er trylleri en overlegen og unik kunstform, da alle kan underholdes og fascineres af det.

Heller ikke den gennemgående humor henvender sig til specifikke aldersgrupper. Nicolaj har, i kraft af adskillige fødselsdagsshows på CV’et, helt kontrol over, hvordan selskabet modtager og bearbejder hans ord.

Arrangøren kan derfor være helt tryg ved, at Nicolaj indtager scenen som magisk underholder.

Her kan du læse videre om fødselsdagsshowet.

Hvorfor vælge Nicolajs fødselsdagsshow?

Med en helt særlig selskabsforståelse ved Nicolaj, hvordan gæsterne underholdes på bedste vis.

Som tryllekunstner udmærker Nicolaj sig især med sin måde at optræde på. Hans stil baserer sig på at være mere nytænkende, hvilket gør ham til en højt respekteret herre i faget. Han ser bort fra rekvisitter som duer, kaniner og oversavninger, da han mener, de både er gammeldags og forældet.

Nutidens publikum udtrykker stor begejstring over, at Nicolaj anvender rekvisitter, som er mere “up to date”. Der indgår altså i højere grad rekvisitter, selskabet kan forholde sig til og ikke er distanceret af. Det medvirker til, at showet opleves som nærværende og i øjenhøjde set fra publikums perspektiv.

Nicolajs selvironi, livsglæde og passion for trylleriet er ligeledes beundringsværdigt for ethvert selskab. Showet får et naturligt ekstra boost, når gæsterne på forhånd bryder sig om og er tryg ved ham. På den måde vil fødselsdagsshowet opleves relaterbart og behageligt.

Ultimativt forsøger Nicolaj altid at udvikle sig og sende et mere cool signal om det at være tryllekunstner. Jo længere væk, han kan komme fra at blive sammenlignet med den stereotype forestilling af en tryllekunstner, jo bedre.

Showets varighed er som udgangspunkt beregnet til 35 minutter. Har arrangøren særlige behov, er det muligt at forkorte eller forlænge showet.

Nicolajs tryllekunstnertype kan du læse mere om på forsiden.

4 gode grunde til at vælge Nicolajs fødselsdagsshow

Med selskabet som omdrejningspunktet

  • Det absolut vigtigste, når Nicolaj optræder, er at have publikum med sig. Måden at opnå dette har han flere forskellige metoder til. Den vigtigste er dog, at han gennem showet henvender sig til sit publikum. De inddrages mere eller mindre i alle effekterne, og opnår dermed en afgørende rolle for hele showet. På den måde opleves Nicolajs fødselsdagsshow mere personligt. Samtidig sikrer det, at fokusset og koncentrationen holdes intakt. Foruden selskabet som helhed, er det vigtigt for Nicolaj at involvere fødselaren under showet. Derfor vil fødselaren opleve, at dennes rolle kommer til at være større, som trylleshowet skrider frem.

Et show målrettet alle aldersgrupper

  • Nicolajs fødselsdagsshow sikrer, at alle uanset alder kan være med på løjerne, der udspiller sig. Mange af elementerne spiller eksempelvis på det visuelle aspekt. At benytte sig af visuelt indhold gør, at alle gæsterne kan forholde sig til det at se noget, der fascinerer. Ligesom alle kan lade sig fascinere af noget, der ikke umiddelbart kan forklares, når det opleves. Derfor bærer fødselsdagsshowet undertitlen “showet for hele familien”, da det hverken er for barnligt eller voksent.

Arrangørens ønsker tæller

  • Som et led i organiseringen og planlægningen af trylleshowet, er Nicolaj altid nysgerrig på arrangørens forventninger. Derfor spørger han hurtigt ind til, om arrangøren har specifikke ønsker til, hvordan showet skal skrives. Dialogen med arrangøren benyttes altid, da arrangøren har et større kendskab til selskabet og arrangementet som helhed. Ligeledes kan der, med arrangørens hjælp, tages højde og forbehold for eventuelle udfordringer, Nicolaj optræden kan medføre. OBS: Det er dog ikke et krav, at arrangøren skal gøre sig konkrete tanker om fødselsdagsshowet.

Hyppige grin

  • En af Nicolajs absolut stærkeste forcer, er hans evne til at skabe højt humør og grin. Han mestrer det at inkludere underliggende humor, som er generel for hele showet. Gennem mange års erfaring ved han hvilken type komik, der virker, hos hvilken publikumstype. Desuden er Nicolaj svært begejstret for at improvisere, når han optræder. Ofte ender det med, at den komik, Nicolaj på forhånd ikke har kunnet forberede, er den, der rammer allermest plet.

Meget mere info om trylleri, pris og andet

Kontakt Nicolaj i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på underholdningen til fødselsdagen. Udfyld alle felterne i kontaktformularen, så Nicolaj kan sammensætte et præcist tilbud til jeres arrangement. Da Nicolaj er en ombejlet tryllekunstner, kan han være booket flere måneder ud i fremtiden. Derfor kan det betale sig at kontakte ham i god tid.

Nicolaj glæder sig til at underholde fødselaren og gæsterne, og give dem en ganske usædvanlig oplevelse.

Det siger arrangørerne om Nicolajs trylleshow

”Du gjorde min mands 70-års fødselsdag til noget exceptionelt! På vegne af hele selskabet vil vi gerne sige dig ydmygt tak for et fantastisk show med imponerende tricks, vi sent glemmer

– Gitte Weighlin, fødselsdag.

“Nicolaj blev kontaktet i forbindelse med vores søns surprise party til hans 18 års fødselsdag. Kravet var, at underholdningen skulle inddrage fødselaren, som Nicolaj heldigvis var med på. Vi var alle dybt betaget af hans optræden og især vores søn, som tog godt imod den noget anderledes overraskelse”

– Paul Jacobsen, fødselsdag

“Er du vimmer hvor var det godt! MANGE TAK for en pragtpræstation!”

– Zabrina Asberjas, fødselsdag

Flere rosende ord af tryllekunstner Nicolaj Mogensen.

Et indblik i tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Siden den tidlige ungdom, har Nicolaj perfektioneret sin stil inden for trylleriet. Passionen startede som 15-årig, da han var vidne til et verdenskendt trylleshow. Han blev hurtigt optaget af, at visse mennesker kunne udføre “mirakler” – det ville han også kunne. Derfor besluttede han sig for at arbejde hårdt for, på sigt, at skabe en professionel levevej som tryllekunstner.

Gennem karrieren har Nicolaj underholdt til et hav af arrangementer. De mest populære arrangementstyper indbefatter konfirmationer, bryllupper, julefrokoster, firmafester og sommer-/familiefester. Ydermere har han optrædener på CV’et fra mere atypiske underholdningssteder som messer, polterabender, teambuilding-kurser og på TV.

I dag underholder Nicolaj professionelt rundt i hele landet. Om det er på Fyn, i Jylland eller på Sjælland, er han garant for et højkvalitetsshow. Han har mere end tretten års erfaring og 300+ shows bag sig.

Nicolaj er en anerkendt og højt respekteret tryllekunstner, der skal opleves.

Her kan du læse mere om tryllekunstner Nicolaj.