Skal fødselsdagsfesten krydres med en magisk og unik oplevelse? – Så læs med!

Et trylleshow til fødselaren er altid et sikkert hit – der er både grinegaranti, højt humør og dyb fascination, når Nicolaj tager rundt i hele landet og underholder med sit fødselsdagsshow. Han sørger med sin elegante og originale stil altid for, at hele selskabet og ikke mindst fødselaren får sig en oplevelse, de vil snakke om længe efter – ja, måske endda resten af livet! For hvordan søren var det nu lige, han gjorde?

Alder for et trylleshow?

Aldersmæssigt er Nicolajs show struktureret og indøvet således, at alle uanset alder kan tage del i det, opleve utallige grineanfald og samtidig blive taget ved næsen. Så hvad enten man er barn, ung eller voksen, vil Nicolajs magi brede sig som små partikler ud i rummet og blandt selskabet – og gæsterne vil alle opleve den dybe fascination, Nicolaj gør sit ypperste for at plante hos sit dem.

Desuden bestræber Nicolaj sig altid på at tilpasse sit show jeres behov, så I, i fællesskab, sammen kan finde det bedst mulige resultat for den store oplevelse.

Hvorfor vælge Nicolajs fødselsdagsshow?

Der er en grund til, at Nicolajs fødselsdagsshow er særligt populært blandt arrangørerne. Hans enorme selskabs- og humorforståelse har gjort ham til en sikker vinder til netop fødselsdagsfesten. Her har Nicolaj mulighed for at lave dét ekstra med fødselaren, som gør hele oplevelsen en tand mere unik at være en del af. Han er ikke bleg for at, med et glimt i øjet, lave sjov med både fødselaren og resten af selskabet, men er samtidig utrolig professionel i sin fremtoning og ageren. Derudover formår han at få sit selskab til at opleve den dybe fascination ved magiens kunst, når paraderne er sænket og de mindst venter det!

Showets varighed: Ca. 30 min eller efter ønske.

4 gode grunde til at vælge Nicolajs fødselsdagsshow

  • Den høje publikumsinteraktion gør, at selskabet ikke på et eneste tidspunkt keder sig, fordi de er en kæmpestor del af showet
  • Nicolajs skæve humor og skøre indfald vil bringe stemningen og latterkramperne i vejret, når fødselaren udsættes for anderledes og ekstra ting gennem showet
  • Der vil være garanti for dyb fascination, når tanker læses, eksperimenter udføres og magien opstår
  • Showet vil være skræddersyet til netop jeres arrangement, så I sammen opnår den bedst mulige oplevelse for selskabet

Er du nysgerrig på mere trylleri, pris eller andet?

Kunne du tænke dig at høre mere eller få et uforpligtende tilbud? I så fald er du meget velkommen til at skrive en mail på magi@nicolajmogensen.dk eller ringe direkte på 28913718.

Vi ses til en fødselsdagsfest udover det sædvanlige!

Det siger arrangørerne om Nicolajs trylleshow

”Du gjorde min mands 70-års fødselsdag til noget exceptionelt! På vegne af hele selskabet vil vi gerne sige dig tak for en fascinerende aften, vi sent glemmer” Gitte, fødselsdag.

“Du gav vores dreng og resten af selskabet en helt speciel oplevelse, de nok ikke glemmer. Tak” Paul, fødselsdag

“Hvis 5 stjerner betegner en top præstation, ligger du alligevel et stykke over” Zabrina, fødselsdag

Fakta om tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Nicolaj har perfektioneret sin stil inden for trylleriet i mere end et årti. Han ved, hvad der skal til, for at publikummet opnår den bedst mulige oplevelse og fascinationen. Hans skæve tankegang og ekstraordinært høje humør har i dag gjort ham til et kendt billede – både i tryllemiljøet og blandt arrangørerne. Evnen til at kunne fascinere og mystificere sit publikum samtidig med at underholde det – hvilket er to vidt forskellige ting – formår Nicolaj med sit smilende og tillidsfulde ydre at mestre. Med så megen erfaring i bagagen har han skabt et ganske fornuftigt fundament for at kunne dele ud af alle de gode sider, han besidder. Før Nicolaj blev professionel tryllekunstner, arbejdede han i en fritids- og ungdomsklub, hvor hans sympatiske sind for alvor udviklede sig. For år tilbage tog han beslutningen om, at han ville forsøge at leve af sin hobby, og gudskelov for det. I dag er pædagogrollen lagt på hylden, mens hobbytrylleriet er blevet til et professionelt erhverv. En kunstner, tankelæser og manipulator, man ikke kan andet end at smile og fascineres af, når han gør sit indtog som magisk underholder på såvel store som små scener. Det rigtige valg til enhver festlig lejlighed.

Læs mere om Nicolaj på forsiden