Book tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen til det kommende arrangement – endda til et prisleje, de fleste kan være med på.

Konkurrencedygtig og kanon god

Som performer tilbyder Nicolaj ikke blot sit publikum et show i verdensklasse. Han er derudover rost for sit prisvenlige leje og sin arrangørkontakt, som bærer præg af at være både personlig og hyggelig.

3 faktorer, som kan påvirke prisen

  • Beliggenheden – det gør sig naturligvis gældende, hvor meget transporttid Nicolaj skal beregne for at nå jeres destination.
  • Antal gæster – alt efter hvor stort selskabet er, kan det blive nødvendigt at inddrage både lydudstyr og/eller større rekvisitter, så det er muligt for alle både at se og høre, hvad der foregår på ”scenen”.
  • Dato og tid – nogle datoer og tidspunkter er mere populære end andre. I særdeleshed ses konfirmationsperioden (april-juni) og julefrokostperioden (oktober-januar) som de allermest travle perioder i branchen. Her kan der være småjusteringer i prisen alt efter, hvor stor rift der er om datoen/tidspunktet. Dog er det også i disse perioder, at nedjusteringer i prisen kan komme i spil, hvis Nicolaj i forvejen har andre shows tæt på en bestemt lokation, en anden arrangør ønsker min optræden. Dette betyder så, at Nicolaj kan ”slå to fluer med ét smæk” og dermed ”spare” noget af kørslen, som kommer til gavn for arrangøren/arrangørerne.

Konkret overslag af prisen

Som udgangspunkt inddeles priserne i to kategorier: Private arrangementer og Erhverv. Det generelle prisniveau ses som følgende:

  • Private arrangementer: 3000-6000kr.
  • Erhverv: 5000-10.000kr.

Priserne omfatter Nicolajs skræddersyede trylleshow med en varighed på 35 min.

Du formåede at give min søn en fantastisk fødselsdag, som både han og resten af selskabet stadig snakker om i dag”

Inga Severinsen, fødselsdag
Høj koncentration under tankelæsningseksperimentet

Derfor skal du vælge Nicolajs show

Med mere end 13 års erfaring og et (relativt) ungt sind bestræber Nicolaj sig på at gøre trylleriet til noget mere moderne. Hans tanker går på, at datidens tryllerier hurtigt bliver en anelse tør at overvære. Derfor har han bl.a. inkorporeret humoristiske indfald under sine effekter, så stemningen på intet tidspunkt ”dør ud”. Nicolaj er ekspert i at efterlade sit selskab i dyb fascination, samtidig med at latteren får frit løb. Alt i alt det helt rette valg til jeres næste arrangement.

Gratis samtale

Er I ude efter mere info angående Nicolajs show eller prismæssige overvejelser, er I velkomne til at udfylde kontaktformularen her eller læse mere om, hvad han tilbyder her. I kan desuden altid kontakte ham direkte på tlf. 28913718 for et uforpligtende tilbud.