Skip to content

Billig Underholdning Til Fest

Book tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen til et konkurrencedygtigt og fornuftigt prisleje

Konkurrencedygtig

Som magisk underholder tilbyder Nicolaj ikke blot sit publikum et show i absolut verdensklasse.

Han er rost for sin prisvenlighed og arrangørkontakt, som bærer præg af imødekommenhed og professionalisme.

Læs nedenstående og få en idé om Nicolajs prisniveau.

3 faktorer som påvirker prisen

Beliggenheden
Det gør sig gældende, hvor lang en transporttid Nicolaj skal bruge for at nå den ønskede destination. Skal han optræde på Sjælland, er prisen som udgangspunkt højere, end hvis showet foregår i Jylland, da Nicolaj er bosiddende i Jylland. Dertil vil øvrige tillæg som broafgift og evt. øvrige afgifter også blive pålagt den endelige pris.
Antal gæster
Alt efter selskabets størrelse kan det være nødvendigt at medbringe lydudstyr og større rekvisitter, så det er muligt for alle at se og høre, hvad der foregår på scenen. I nogle tilfælde skal stedet selv stå for at stille lydudstyr til rådighed, mens Nicolaj i andre tilfælde har mulighed for at medbringe det.
Dato og tid
Nogle datoer og tidspunkter er mere populære end andre. I særdeleshed er konfirmationsperioden (april-juni) og julefrokostperioden (oktober-januar) de allermest travle på året. I disse perioder kan der være småjusteringer i prisen alt efter, hvor stor rift der er om datoen/tidspunktet. Dog er det også i disse perioder, at nedjusteringer i prisen kan indtræffe.
Værd at bemærke
Har Nicolaj i forvejen et show tæt på en specifik by, hvor en anden arrangør også ønsker hans optræden, kan der som oftest laves en pengemæssig besparelse. Nicolaj har på den måde mulighed for at ”slå to fluer med ét smæk” og dermed spare noget af kørslen.
Previous slide
Next slide

Konkret prisoverslag

Det største udsving i prisen styres af, om arrangementet er et privat- eller erhvervsmæssigt anliggende. Det generelle prisniveau ser typisk ud som følger:

  • Private arrangementer: 4000-7000kr.
  • Erhverv: 5000-12.000kr.

Priserne omfatter Nicolajs skræddersyede trylleshow med en varighed på 35 min.

Derfor skal du booke showet

Med mere end 14 års erfaring og et (relativt) ungt sind bestræber Nicolaj sig på at gøre trylleriet til noget mere moderne og originalt.

Hans tanker går på, at traditionelle tryllerier hurtigt bliver en kedelig og uinteressant affære.

Han inkorporerer en masse komik under sin optræden, så stemningen på intet tidspunkt dør ud. Desuden er Nicolaj vild med at inddrage selskabet undervejs, så alle får en
helt speciel oplevelse.

Gratis samtale

Ønsker I mere info vedrørende Nicolajs show eller prismæssige overvejelser, er I meget velkomne til at udfylde kontaktformularen. I kan desuden altid kontakte ham direkte på tlf. 28913718 for et uforpligtende tilbud og en hyggesnak. Nicolaj ser frem til at bidrage med hylende morsom og fascinerende underholdning til jeres næste fest.