Sådan skaber du den perfekte fest – book en tryllekunstner

At booke en tryllekunstner som det underholdende indslag til arrangementet i Sønderjylland er altid noget, der hitter. Tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen er garant for netop dette. Med sin moderne stil tryllebinder og fascinerer han selskabet i alle 35 minutter, showet varer.

Disse effekter kan opleves i Nicolajs show

  • Tankelæsning – Nicolaj har specialiseret sig i tankelæsning. Tankelæsningen inddrages altid i trylleshowet, da både trylleri og tankelæsning går utrolig godt i spænd med hinanden. Gæsterne vil ikke tro deres øjne, når Nicolaj finder frem til det ord, de tilfældigt har tænkt på.
  • Trylleri – den primære grund til Nicolajs professionelle succes. Med en erfaring på over tretten år ved han, hvordan selskabet fortrylles. Han har nøje udvalgt sine effekter, som altid rammer plet og efterlader selskabet med åben mund og forbavselse.
  • Eksperimenter – undervejs vil Nicolaj kaste sig ud i eksperimenter, som kræver at publikum er behjælpelig. Og bare rolig: Det er slet ikke så farligt, som det umiddelbart lyder.

Arrangementer, Nicolaj optræder til

Disse arrangementer er dem, Nicolaj oftest bookes til. Har I tanker på et andet arrangement, er det også muligt at booke ham. Kontakt ham da via kontaktformularen.

Smil, grin og med konfirmanden i centrum

Sådan adskiller Nicolaj sig fra andre tryllekunstnere

Den traditionelle tryllekunstner er bestemt ikke den kategori, Nicolaj befinder sig under. Hans måde at optræde på bygger på nytænkning og det nutidige element. Derfor undgår han allerhelst at bruge klassiske rekvisitter som tryllestav, kappe og kaniner. I stedet anvendes rekvisitter, som er mere ”up to date”. Eksempelvis gør han brug af telefoner og professorterninger, som selskabet i højere grad kan forholde sig til.

Foruden tilgangen til trylleriet, udmærker Nicolaj sig med sit høje energiniveau og enorme humoristiske forståelse. Han gør brug af underliggende humor gennem hele sit show, som altid skaber en fantastiske stemning. I hans optik skal en tryllekunstner kunne mere end at snyde selskabet. For en tryllekunstner er ikke underholdende af natur. Det kræver træning og selskabsforståelse. En tryllekunstner kan være nok så god, men kan han/hun ikke underholde sit selskab, opfattes showet hurtigt som ligegyldigt. Her har Nicolaj en fordel. Han har studeret kunsten at underholde og engagere et selskab, så han er sikker på, gæsterne griner, mens de snydes.

Der er mere info at hente om Nicolaj på forsiden.

Publikumsinteraktion – det essentielle

Den nok bedste måde at levere showet på overfor et selskab, er ved at inddrage det. Nicolaj arbejder ud fra ideen om, at tryllekunstneren og selskabet skal være en stor enhed. Det medvirker til, at oplevelsen for gæsterne fremstår langt mere personlig og nærværende.

Derfor vil Nicolaj gennem trylleshowet sørge for, at publikum kommer på banen. Det gør han bl.a. ved at henvende sig direkte til hele eller dele af selskabet. På den måde sikrer han også, at koncentrationen forbliver intakt.

Hvis arrangementet huser en hovedperson (fødselar, konfirmand, brudepar osv.), er det ligeledes oplagt at inddrage disse under showet.

Publikumsinddragelsen sker naturligvis på en sådan måde, så ingen føler sig ydmyget eller pinliggjort.

”Vi hørte om Nicolaj gennem en kollega, som anbefalede ham til vores søns konfirmation. Vi må tilstå, at han gjorde sit arbejde til perfektion. Tak for et sindssygt show”

– Luna-Emilie, konfirmation

Sådan booker du Nicolaj

Nicolaj bookes via kontaktformularen her. Send ham en helt uforpligtende forespørgsel ved at udfylde felterne. Dernæst vender han tilbage med et tilbud på underholdningen. Tilbuddet er ikke bindende.

OBS: Book Nicolaj i god tid (gerne mindst 1-2 måneder før selve arrangementet), da han som regel har en tæt pakket kalender.

Han glæder sig til at skabe en helt speciel fest for jer.