Book fascinerende og tankevækkende underholdning til julefrokosten!

At booke en tryllekunstner ligger overlegent i toppen, når det gælder årets underholdning til julefrokosten. Tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen har konstrueret sit julefrokostshow, så det henvender sig specifikt til stemningen ved sådanne lejligheder. Læs mere om tryllekunstner til julefrokosten her. Han garanterer hele selskabet for, at det bliver mystificeret og får grint hele vejen igennem.

Den lettere løsslupne stemning, der som regel er tilstede og præger julefrokosten, er ganske unik. Typisk har gæsterne fået et par genstande eller tyve, hvilket giver energiniveauet et kæmpe boost. Det boost udnytter Nicolaj til fulde i showet, der byder på masser af publikumsinddragelse og et utal af magiske effekter.

Foruden trylleri, vil selskabet opleve tankelæsning og manipulation. Kombinationen af trylleri, tankelæsning og manipulation vil få selv den mest fordrukne festdeltager til at vågne op. Ydermere skaber sammenblandingen af underholdningsformerne stor variation showet igennem, så koncentrationen fastholdes med friske pust og masser af klimaks.

*Nicolaj optræder med sit julefrokostshow i hele landet – på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Book underholdningen til julefrokosten her.

Sprogbrug og indhold målrettes i trylleshowet

Da stemningen som regel er ganske “frisk” og muligvis lidt løssluppen til julefrokosten, tilpasser Nicolaj sit sprogbrug til begivenheden. Han har med mange års erfaring og et utal af julefrokoster bag sig helt kontrol over, hvordan showet organiseres. Det kommer bl.a til udtryk, når han skriver og målretter sprogbruget til julefrokostens jargon. Resultatet vises bl.a. ved, at tonen er en anden end til eksempelvis en børnefødselsdag.

Derudover kan et alkoholiseret publikum hurtigt miste dets fokus, hvis der i showet fortælles lange historier eller anekdoter. Trylleshowet skal derimod være mere “snappy”, så der med jævne mellemrum sker noget. Og gerne noget visuelt, som selskabet rent fysisk kan se og forholde sig til.

Ydermere er det at inddrage selskabet en forudsætning for, at showet modtages godt. Et påvirket publikum vil i højere grad have trangen til at deltage aktivt, frem for at sidde passivt på stolene. Ved at tryllekunstneren involverer gæsterne, bidrager det til øget opmærksomhed og fokus.

Disse overvejelser og mange flere er oppe at vende i Nicolajs hoved, når han planlægger sit julefrokostshow til jeres arrangement.

Læs her, hvorfor det at booke en tryllekunstner, er det helt rette valg.

Derfor skal Nicolajs julefrokostshow vælges

Med en erfaring på mere end 13 år, er Nicolaj en yderst kompetent og anerkendt tryllekunstner i hele landet. Han ved, hvordan selskabet underholdes og fascineres på fineste vis.

Nicolajs julefrokostshow udmærker sig især ved, at han inddrager selskabet fra start til slut. Foruden det faktum, at koncentrationen holdes intakt på denne måde, skabes der også en mere personlig oplevelse for selskabet. Oplevelser, hvor selskabet investerer lidt af sig selv undervejs, er dem, der står som de stærkeste.

Gennem årene har Nicolaj afprøvet adskillige effekter af på sit publikum. Han har derfor erfaret, hvad der virker, og hvad der ikke virker. I dag står han tilbage med den rå varer af enkeltstående kvalitetseffekter. Disse effekter er dem, han præsenterer for sit selskab.

Showets varighed er i alt 35 min. I særlige tilfælde kan det dog forkortes/forlænges.

Få et gratis tilbud på underholdningen nu.

De bedste grunde til at booke Nicolajs julefrokostshow

Lad latteren få frit løb

  • Nicolaj er en af de tryllekunstnere, der kan andet end at trylle. I hans optik er en tryllekunstner ikke meget værd, hvis denne kun kan præstere at snyde sit selskab. Løbende i Nicolajs julefrokostshow vil han inkludere en masse humor og komik, som skaber højt humør selskabet iblandt. Komik er, sammen med trylleriet, Nicolajs absolut spidskompetence. Desuden er han stor tilhænger af at tilføje improviseret komik, når han optræder. Den improviserede komik er tit det, der skaber de største grin hos tilskuerne. Netop fordi den er så impulsiv og sker, når alle mindst forventer det.

Sammensæt showet til jeres arrangement

  • Har arrangøren specifikke ønsker til julefrokostshowet? Så hører Nicolaj gerne om dem. Det bedste show er som regel det, hvor arrangøren, i samarbejde med Nicolaj, bringer sine ideer i spil. På den måde løftes sløret for, hvilke forventninger arrangøren har til showet. Måske kunne arrangøren tænke sig en overraskende entre. Måske har arrangøren en konkret idé til en effekt i showet. Alt kan tages til overvejelse, når Nicolaj planlægger sit julefrokostshow. Det er dog vigtigt at understrege, der ikke stilles krav til, at arrangøren skal gøre sig disse tanker.

Forkæl gæsterne med et magisk minde

  • Gæsterne vil være en oplevelse rigere, når de har set Nicolajs trylleshow. Fokuspunktet ligger i underholdningsværdien, som er skruet op på et maximum til begivenheden. Selskabet vil se effekter, de aldrig troede ville være muligt. Fascinationen vil indprente sig, og de vil se tilbage på en ekstraordinær oplevelse. Showet vil ydermere give anledning til et naturligt samtaleemne, når Nicolaj har forladt scenen. Derfor egner julefrokostshowet sig også til alle tidspunkter på dagen/aftenen.

Lad publikum blive indblandet

  • Publikums indblanden er essentiel for showet. Det skaber en nærværende og personlig stemning, når selskabet aktivt tager del i det, der foregår. Nicolaj henvender sig til hele/dele/enkelte af selskabets medlemmer, der får en større rolle i hans show. Al engagement fra deltagernes side sker naturligvis med bagvedliggende humor, så ingen føler sig pinliggjort eller dårligt tilpas.

*Selskabets størrelse er ingen hindring. Nicolaj har underholdt til alt fra 5-300 mennesker. Bemærk dog, at prisen kan være højere ved større arrangementer.

 Kunne du tænke dig at høre nærmere?

For at give det mest nøjagtige tilbud på underholdningen til julefrokosten, bedes arrangøren udfylde kontaktformularen her. I visse perioder er Nicolaj travlt besat – derfor kan det være en god idé at være tidligt ude. Allerhelst 1-2 måneder før selve arrangementsdatoen.

Det er desuden altid muligt at ringe direkte til Nicolaj på 28913718.

Han ser frem til at skabe et brag af en julefrokost.

Julefrokostshowet beskrives således af arrangørerne

”Vi var med Nicolajs optræden vidne til et brag af en fest til vores årlige firmajulefrokost! Han fik alle medarbejderne med på sine skøre ideer, som samtidig var ganske underholdende. Tak for en fantastisk optræden hos os – vi ses igen til næste år”

– Christian Bastholm, julefrokost

“Hvordan du fik samtlige gæster til at holde k*ft på trods af alkoholmængden, er mig en gåde. Det må betyde, at dit show var noget helt særligt. Tak for rigtig god underholdning”

– Inger Ingersleff, julefrokost

“Jeg kontaktede Nicolaj i anledning af vores julefrokost. De sidste år havde vi haft besøg af en komiker, men i år ville vi prøve noget anderledes. Nicolajs juleshow havde god omtale, så vi besluttede at booke ham. Vi var mindblown! Han kan sit shit og kan på det kraftigeste anbefales”

– Kit Bundsgaard, julefrokost

Flere roser fra arrangører her.

Lær tryllekunstner Nicolaj Mogensen at kende

Som professionel tryllekunstner underholder Nicolaj til stort set alle typer af arrangementer. Alt fra konfirmationer, bryllupper og fødselsdage til polterabender, teambuilding-kurser, firmafester og sommerfester. Med 300+ arrangementer i bagagen er han garant for at give selskabet en ganske unik oplevelse.

Nicolaj anses som værende en garvet og højt respekteret tryllekunstner, der på nu 13. år lever af sin passion.

Passionen for trylleriet er for Nicolaj altoverskyggende. Han er en arbejdshest, der hele tiden forsøger at forny sig og samtidig skabe en magisk oplevelse for selskabet. Forkærligheden for trylleriet går ultimativt ud på, at Nicolaj higer efter at skille sig ud. Det må siges, at han har formået netop dette.

Der findes mange typer af tryllekunstnere, hvor alle på deres måde forsøger at skille sig ud. I Nicolajs tilfælde adskiller han sig bl.a. fra andre med sin moderne tilgang til magien. Han anvender ikke de klassiske rekvisitter, man som regel forbinder med en tryllekunstner. Derimod er han både kreativ og nytænkende i sine rekvisitvalg. Fælles for genstandene er dog, at de er mere “up to date” end de klassiske.

Også på sin stil, skiller han sig ud. Hvor tryllekunstnere ofte forbindes med den “nørdede” type, kæmper Nicolaj for at opdatere og ændre dette syn. Han forsøger at gøre op med den forældede og gammeldags opfattelse ved selv at være et forbillede. Trylleri skal være imponerende, sejt og charmerende – derfor er det vigtigt for ham at udstråle netop disse signaler.

Læs meget mere om Nicolaj lige her