Søger I sublim undeholdning til julefrokosten? – Så læs med!

Julefrokosten er den absolut mest travle periode på hele året for tryllekunstnere. Nicolaj har skræddersyet og gennemarbejdet et topprofessionelt julefrokostshow, som passer til den lettere løsslupne stemning og det høje, intense humør selskabet iblandt. Han har gennem årene finpudset sin humoristiske kunnen og sit magiske touch og kører i perioden Danmark tynd med ét formål: At skabe en magisk fest! Det er det helt rette valg til en anderledes og fascinerende oplevelse for gæsterne, som både udskiller grineflip i massevis, samtidig med at deres tanker bliver læst, og de bliver snydt. Kort fortalt er det et show, publikum med garanti vil snakke om længe efter – sågar flere år efter!

Sprogbrug under trylleshowet

Desuden har Nicolaj selv skrevet sine shows fra begyndelsen, og gør en dyd ud af at målrette sprogbrugen til selskabet. Tonen og Nicolajs ageren er naturligvis en noget anden til en julefrokost, end den er til en børnefødselsdag.

Han garanterer et hundrede procent for, at jeres selskab vil blive blæst bagover af ren og skær begejstring!

Hvorfor vælge Nicolajs julefrokostshow?

Nicolaj er med sine 11 år indenfor tryllebranchen en af de mere erfarne på området. Selskabet kan derfor være oprigtig trygge ved, at Nicolaj ankommer som magisk underholder. Han sætter en ære i, allerede fra start, at få alle med på sin magiske tankegang, hvorefter gæsterne gennem showet kun kan se til med bifald, grin og forundring. Julefrokostshowet er tilpasset lige netop jeres arrangement, så Nicolaj sammen med sit publikum skaber den bedst mulige oplevelse for alle.

Showets varighed: Ca. 35 min eller efter ønske.

4 gode grunde til at vælge Nicolajs julefrokostshow

  • Det helt ideelle valg til denne type arrangement. En løssluppen og alkohol-præget aften vil give Nicolaj en helt masse indspark at improvisere og skabe en fest over
  • Nicolajs show bærer ikke præg af at trække magien ud, men byder i stedet på store, pludselige overraskelser – det kan være svært at skabe opmærksomhed på scenen, når alkohol og højt tonefald er involveret blandt selskabet, så der er behov for et show, der intensiveres og effektiviseres.
  • Showet planlægges og tilrettelægges med jeres tanker bag, så alle får mest muligt ud af oplevelsen
  • Hvor stort jeres arrangement end er, vil Nicolaj kunne underholde og være midtpunktet for hele forsamlingen

 Kunne du tænke dig at høre nærmere?

Er du nysgerrig, kan du altid tage kontakt for et uforpligtende tilbud. Du kan ligeledes sende en mail til Nicolaj på magi@nicolajmogensen.dk eller ringe direkte til ham på 28913718.

Vi ses til en ekstraordinær julefrokost!

Det siger arrangørerne om Nicolajs trylleshow

Et brag af en fest til vores årlige firmajulefrokost! Tak for den fantastiske underholdning – vi ses igen næste år!” Christian, julefrokost

“Hvordan du fik samtlige gæster til at holde kæft på trods af alkoholmængden, er mig en gåde” Inger, julefrokost

“Du er jo grineren og vildt magisk, Nicolaj” Kit, julefrokost

Lær tryllekunstner Nicolaj Mogensen at kende

I mere end et årti har Nicolaj perfektioneret sin stil inden for tryllekunsten. Hans speciale går ud på at finde den bedste måde, hvorpå jeres selskab opnår den bedst mulige oplevelse. Nicolaj er kendt for sin skæve og anderledes tilgang til både humor og selskabsforståelse. Derfor er han på den baggrund i dag kendt i både tryllemiljøet og blandt arrangører. Det er en helt speciel egenskab at kunne fascinere og snyde sit publikum, samtidig med at underholde det – for det er dybest set to vidt forskellige ting. Ikke desto mindre formår Nicolaj med brugen af sit tillidsfulde og underholdende gemyt at gøre netop det. Det er med tanker på ovenstående, at Nicolaj i dag har skabt så stabilt et fundament, at han kan dele ud af alle sine goder til gæsternes måbende begejstring. Inden Nicolaj besluttede sig for at blive professionel tryllekunstner, havde han et almindeligt “dødeligt” job i en fritids- og ungdomsklub. Her udviklede hans sympatiske jeg sig for alvor. Det store skift blev taget for år siden, da han besluttede sig for at kæmpe for at kunne leve af sin hobby. Pædagogrollen er lagt på hylden, og i dag kører Nicolaj Danmark tyndt for at gøre det, han elsker allermest: At skabe glæde, fascination og smil. Vi har at gøre med en kunstner, som er utrolig passioneret og selvbevidst omkring sin person og sit erhverv, og som er en sand kunstner, manipulator og tankelæser inden for netop sit felt. En person, der kan fascinere ethvert selskab, og som ikke tager sig selv for højtideligt. Nicolaj er en speciel person, der skal opleves som magisk underholder.

Læs meget mere om Nicolaj lige her