Skal firmafesten gøres magisk og mindeværdig? – Så læs med!

For en tryllekunstner er denne begivenhed en af de absolut sjoveste at underholde til. Et firmas sammenhold og interne humor gør, at lejligheden ikke kunne blive meget mere klar. Der forekommer for det meste alkohol hvilket gør, at stemningen allerede fra start ryger i vejret. Nicolaj Har skrevet sit unikke show til firmafesten som byder på masser af humor, magiske indslag og dyb fascination.

Effektivt show

Under sådan en fest er det vigtigt at effekterne, Nicolajs show byder på, ikke trækker for meget ud og bliver kedelige – derfor har han effektiviseret sit show til netop denne type arrangement, hvor selskabet ikke får lov at kede sig på noget tidspunkt.

Tryllebindende og fascinerende trylleshow

Uforklarlige ting vil finde sted, og tankelæsning og eksperimenter vil ligeledes være store temaer. Alle midler tages i brug for til sidst at observere et publikum, der er både tryllebundet og dybt fascineret over, hvordan det hele kunne lade sig gøre. Nicolajs sympatiske væsen og imponerende magiske forståelse vil gøre ham til højdepunktet på jeres aften. En sikker vinder. Hver gang.

Hvorfor vælge Nicolajs firmashow?

For det første vil Nicolaj ikke lade sit selskab kede sig med for megen snak. Han sørger desuden for, at publikum aktiveres showet igennem. Det gøres eksempelvis ved, at han får valgt en tilfældig eller flere, som hver især får en ekstra og unik opgave, de skal håndtere. Men frygt ej: Det hele gør Nicolaj med et smil på læben og med en humor i topform. Han udviser fra start ekstraordinær høj energi, inden han giver sig til at snyde selskabet, så det basker.

Showets varighed: Ca. 35 min eller efter ønske.

4 gode grunde til at vælge Nicolajs show

  • Han skaber en fest og sætter gang i selv det mest energiforladte arrangement. Nicolaj fanger lynhurtigt sit publikum, hvorefter de lukkes ind i hans mystiske og fascinerende univers
  • Nicolajs sublime evne til at strukturere og organisere sit show er magisk. Han giver sig tid til at tilrettelægge netop jeres show, efter hvad der giver bedst mening for jeres selskab
  • En firmafest bærer altid et stort element af intern humor. Det er med andre ord en sammensluttet flok, som klinger med hinanden. Denne form for intern humor vil Nicolaj kaste sig over, fange og være en del af
  • Han anses som en moderne performer, som går meget op i sit visuelle udtryk. Han bakker altså sin optræden op med magi og benytter genstande, så selskabet får mere ud af showet end blot ord

Ønsker du mere info om trylleri, pris eller andet?

Du er meget velkommen til at ringe direkte til Nicolaj på 28913718, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål. Ellers kan du altid sende en mail til ham på magi@nicolajmogensen.dk.

Vi ses til en uforglemmelig firmafest!

Det siger arrangørerne om Nicolajs trylleshow

”Vores årlige firmafest bød igen i år på Nicolaj. Fantastisk som altid” Troels, firmafest

”Jeg måtte nive mig i armen bagefter for at se om det, der skete, var virkeligt” Bente, firmafest

”Du er irriterende magisk” Kaja, firmafest

Tryllekunstner Nicolaj Mogensen – hvem er han?

Nicolaj anses som en yderst professionel herre, der inden for sit fag har skabt sit unikke brand. Han har været en del tryllebranchen i mere end et årti, og kendes i dag i både tryllemiljøerne og hos arrangørerne. Hans skæve stil og moderne magi skaber grobund for det perfekte indslag til jeres arrangement. At selvskrive og organisere sit show er noget, Nicolaj sætter allerhøjst. Han nyder arbejdsprocessen bag værket, når han er blevet booket af en arrangør. Derfor går han også højt op i at tilpasse showet netop de specifikke behov, jeres selskab måtte have. I fællesskab skaber han og publikum det størst mulige udbytte af showet. Nicolaj garanterer for højt humør, fascinerende magi og med øjeblikke, hvor selskabet blot sidder tilbage med åben mund – for hvordan søren kunne han gøre det? Tryllekunsten blev Nicolaj for første gang introduceret for, da han en aften modtog et tryllesæt i gave. Stille og roligt udviklede Nicolajs passion for snyderierne sig, og med sine beskedne 27 år i dag, er han anerkendt og respekteret af alle, der har haft muligheden for at opleve ham. Danmark køres tyndt året rundt, og Nicolaj er vild med det. Den traditionelle tryllekunstner adskiller han sig utrolig meget fra. Der er ingen kaniner, høje hatte og handsker tilstede, når Nicolaj tager rundt og optræder. Han skiller sig i stedet ud med sin komplet ny-moderne tænkning inden for magiens kunst, og kan ikke vente med at introducere sit selskab for en anderledes og cool tilgang til magien. Det er en speciel aura, han udviser, når han møder op – og straks vil publikum falde for hans charme og høje humør. Derefter handler det om to ting: At skabe en fest og fascinere sit selskab. Nicolaj er en genial tænker på sit område, og har bidraget til, at trylleriet anses som værende fedt og ikke nørdet. Nicolaj skal ses, høres og opleves.

Her kan du læse mere om Nicolaj