Gør firmafesten magisk og mindeværdig med en tryllekunstner!

Årets firmafest står måske lige for døren, men underholdningen mangler. I har alle for travlt til selv at planlægge den, så hvilke alternative muligheder har I? Svaret er simpelt: Book en tryllekunstner.

Magisk entertainer Nicolaj Mogensen skaber firmafestens højdepunkt med sit anmelderroste firmashow. Han garanterer solid trylleri og komik, som kan få selv den allermest uoplagte gæst til at spærre øjnene op. Med eminent selskabsforståelse, magiske timing og selvironi, indtager Nicolaj Mogensen scenen som underholder og giver selskabet et magiske minde.

Firmafest og trylleri

Firmafesten er, i Nicolajs optik, blandt de absolut sjoveste arrangementer at underholde til. Som regel er stemningen tårnhøj allerede fra start, og kollegerne har ofte en helt bestemt jargon. En jargon, der indbyder til højt humør og fantastisk stemning.

Ved sådanne fester er det ligeledes almindelig kendt, at der af og til hældes et par genstande indenbords. Et par genstande i kroppen øger både energi- og fascinationsniveauet.

Gennem firmashowet vil Nicolaj inddrage selskabet i forskellige kontekster. Er stemningen i forvejen i top og måske hjulpet på vej af alkohol, er det en fordel, da gæsterne tør kaste sig mere ud i løjerne.

Find ud af mere om underholdning til firmafesten.

*Nicolaj optræder med sit firmashow i hele landet

Et effektivt trylleshow

Det effektive trylleshow kommer her til sin fulde ret. Under firmafesten vil selskabet ikke opleve lange sekvenser og opbygningsfaser, de kører død i. Derimod vil de opleve et væld af effekter, der ikke baserer sig på kedelige historier og anekdoter. Netop dette er Nicolaj bevidst om, når han skriver sine firmashows. Alt det unødige er skåret fra, så kernen af showet er tilbage. Det skaber en længerevarende koncentration og spænding selskabet iblandt, når effekternes klimaks forløses relativt hurtigt.

Tryllebindende og fascinerende trylleshow

Som mangeårig tryllekunstner anvender Nicolaj flittigt hele sit repetoire, når han optræder. Foruden trylleri, introducerer han også sit publikum for tankelæsning og mentalisme, som med tiden er blevet en stor passion. Han vil kaste sig ud i uforklarlige eksperimenter, hvor han, ved hjælp af indlærte redskaber, vil kommunikere med publikums indre. Den reneste form for metalisme er den, hvor det lykkes at finde frem til det, tilskueren tænker på. Det virker utrolig stærkt og fascinerende på et selskab.

Tankelæsning i kombination med trylleri

De sidste år har Nicolaj inkorporeret tankelæsningen i sit firmashow. Endda på opfordring af adskillige arrangører. Derfor fremstår trylleshowet som en blanding af både trylleri og tankelæsning. De to underholdningsformer matcher hinanden så godt, at det forekommer helt naturligt og oplagt af sammenkoble dem. At inddrage elementer fra begge verdener skaber en større variation, når Nicolaj optræder. Det er med til at sikre, at selskabet ikke får nok af hverken den ene eller anden underholdningsform.

Nicolaj som tankelæser.

Hvorfor vælge Nicolajs firmashow?

Som performer skiller Nicolaj sig ud med sin karakter, som er forskellig fra andre tryllekunstnere. Han leverer ikke et show, som skal forestille noget, det ikke er. Modsat andre tryllekunstnere gennem tiden, er der hverken store dramaturgiske seancer eller dyb alvor involveret, når han optræder. Nicolaj har en “nede på jorden” attitude og ønsker at skabe fascination og høj underholdningsværdi.

Desuden er han utrolig humorbevidst, når han underholder. Showsene skrives alle af Nicolaj selv fra start, så han kan inddrage den altafgørende underliggende humor. I hans verden skal en tryllekunstner kunne mere end at snyde sit selskab. En tryllekunstner skal også kunne underholde alle, mens magien udføres. Igen kommer Nicolajs mange år erfaring ham til gode. Han har haft mulighed for at teste sine komiske indspark af på utallige selskaber gennem sin professionelle karriere.

De 4 mest oplagte grunde til at vælge Nicolajs firmashow

Arrangørens ønsker imødekommes

  • Det er muligt for arrangøren at ønske konkrete elementer til Nicolajs firmashow. Særligt i opstartsfasen vil Nicolaj spørge ind til, hvad arrangøren forventer sig af hans optræden. Det kan være, at firmafestens deltagere ikke er bekendt med Nicolajs optræden. I så tilfælde kan arrangøren have en idé om en overraskende entre. Måske er der et tema til firmafesten, som Nicolaj kan inddrage i sit show. Mulighederne er mange, og Nicolaj bestræber sig altid på at være lydhør overfor arrangørens behov. Det er dog ikke et krav, at arrangøren har specifikke ønsker til showet.

Masser af engagement selskabet iblandt

  • Som en naturlig del af Nicolajs show, vil publikummet spille en helt afgørende rolle. Han vil gennem sin optræden henvende sig til hele/dele af selskabet, som inddrages i hans effekter. På den måde opleves trylleshowet langt mere personligt og nærværende. Det kan hurtigt virke kedeligt, hvis tryllekunstneren ikke engagerer sit selskab undervejs. Risikoen for et distanceret forhold mellem “tryllekunstner” og “gæster” vil være stor, og det er ikke gavnligt for showet. Hele interaktionen forløber naturligvis med en humoristisk undertone, så ingen føler sig latterliggjort.

Stor garanti for grin

  • Nicolaj er specialist i at skabe smil og grin blandt selskabet. For det første er han ufattelig selvironisk, hvilket i sig selv er sjovt. For det andet elsker han at improvisere, når han optræder. Det kan være over hændelser, der sker før, under eller efter selve showet. Når showet konstrueres, sørger Nicolaj altid for at indskrive komik, han ved virker. Men intet slår de improviserede jokes, ingen kan forudsige, men som opstår til ethvert arrangement.

Firmashowet for alle aldre

  • Ofte vil der til en firmafest være deltagere repræsenteret fra forskellige aldersgrupper. Nicolajs trylleshow er organiseret således, at det henvender sig til samtlige aldersklasser. Det vil sige, der er noget for enhver smag, og noget alle kan fascineres af.

Nicolajs firmashow har en varighed på 35 minutter. Det er dog muligt at forkorte eller forlænge alt efter arrangørens behov.

Har du spørgsmål eller vil du kontakte Nicolaj?

Kontakt Nicolaj med det samme ved at udfylde kontaktformularen her. Udfyld felterne så præcist som muligt for at modtage det mest præcise tilbud på underholdningen. Tilbuddet er naturligvis helt uforpligtende. Bemærk, at Nicolaj er en populær mand i faget. Det kan derfor være fordelagtigt at kontakte ham i god tid om det forestående arrangement. Særligt i perioden april-juni og oktober-december er han som regel spidsbelastet.

Han ser frem til at give gæsterne til firmafesten en uforglemmelig oplevelse.

Her er, hvad arrangørerne siger om Nicolajs trylleshow

”Vi skulle planlægge den årlige firmafest. Vi blev i fællesskab enige om at booke underholdningen udefra. I den forbindelse fik vi kontakt til Nicolaj, der heldigvis gerne ville komme forbi og trylle for alle vores ca. 80 deltagere. Han formåede på mærkværdig vis at få alle til at holde kæft i ren og skær forbavselse”

– Troels Bisgaard, firmafest

Jeg måtte nive mig i armen bagefter for at se om det, der skete, var virkeligt. Vi var dybt imponeret over din optræden”

– Bente Gade, firmafest

”Temaet til vores årlige fest i firmaet var “snyd og bedrag”.  Her besluttede vi at finde en tryllekunstner der, i temaets ånd, kunne underholde os. Nicolaj leverede til fulde op til vores forventninger. Vi var komplet lamslåede over, hvad vi oplevede”

– Kaja, firmafest

Se flere referencer fra arrangørerne her.

Tryllekunstner Nicolaj Mogensen – hvem er han?

Nicolaj anses som en yderst kompetent herre i faget. Med sine mere end 13 års erfaring i miljøet, er han i dag en af landets mest eftertragtede underholdere. Han har med over 300 shows i bagagen opnået evnen til, på professionel vis, at tage fusen på selskabet.

Nicolaj har optrådt ved næsten alle former for begivenheder bl.a. konfirmationer, julefrokoster, fødselsdage og bryllupper. Derudover har han også mere atypiske optrædener på bagen eksempelvis messer, polterabender og på TV.

Han er passioneret og nyder sit professionelle erhverv til fulde, hvilket hurtigt kommer til udtryk, når han entrerer som underholder.

Moderne stil og kreativt sind

Som årene er gået, har Nicolaj fundet frem til sin helt egen stil i faget. Fremfor den klassiske tryllekunstner, læner han sig mere op ad den mere moderne. Han forsøger at tilføje kreativitet og nytænkning, når han organiserer sine shows.

Gammeldags rekvisitter går Nicolaj langt udenom. Til gengæld introducerer han selskabet for mere nutidige rekvisitter, som de i højere grad kan forholde sig til. Dette er bl.a. med til at skabe et nærvær og kendskab til selskabet, når han optræder.

Her kan du læse mere om Nicolaj.