Skal bryllupsparret overraskes med et trylleshow, de og gæsterne sent vil glemme? Så kan tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen helt sikkert være behjælpelig.

Som tryllekunstner og underholder er brylluppet blandt de mest følelsesmæssige begivenheder, man kan tag del i. Nicolaj har, med et utal af bryllupper bag sig, ekstremt erfaren inden for netop denne type begivenhed. Han ved, i kraft af sin erfaring, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Med sin moderne stil og humoristiske sans indtager han scenen med et brag og sørger for arrangementets højdepunkt.

Book Nicolaj til brylluppet lige her.

Med hovedpersonerne i fokus

Det særlige ved bryllupsshowet er, at der ikke er en men to hovedpersoner, tingene centrerer sig omkring. Nicolaj har konstrueret sin optræden således, at bryllupsparret bliver inddraget og gjort til en aktiv del af showet. Det betyder, at de undervejs vil medvirke i effekterne, hvilket gør showet både personligt og nærværende. Desuden går Nicolaj højt op i, at hele selskabet er deltagende fremfor iagttagende. Stemningen opnår en helt anden karakter, når publikum får lov at være med i løjerne, der udspiller sig på scenen.

Derfor skal Nicolajs bryllupsshow opleves

Nicolajs tryllerier vil skabe et magisk minde for hele selskabet. Han har til lejligheden udvalgt en række effekter, der matcher den store begivenhed, og som nok skal skabe fascination. Foruden at være tryllekunstner, specialiserer Nicolaj sig i kunsten af underholde et selskab. Det er altså i høj grad ikke nok for ham, at selskabet snydes. Selskabet skal snydes, mens det er godt og grundig underholdt. En tryllekunstner kan være nok så hurtig på fingrene, men i sidste ende går trylleri og underholdning hånd i hånd. Derfor kan trylleri ikke stå alene som kunstform, da det hurtigt vil opfattes både kedeligt og ligegyldigt selskabet iblandt. Det og meget mere gør Nicolaj til den anerkendte og respekterede tryllekunstner, andre ser ham som.

OBS: Nicolaj optræder i hele landet med sit bryllupsshow.

Find ud af mere om bryllupsshowet her.

4 oplagte grunde til at vælge Nicolajs show

Høj publikumsinteraktion

  • Nicolajs trylleshow er bygget op omkring publikums deltagelse. Det skaber stemning og nærvær, at gæsterne rent fysisk er en del af det, der foregår. Bryllupsparret får helt naturligt en både speciel og særlig rolle undervejs, som altid skaber grin og fascination. Da Nicolajs erfaring tæller mange år, er han bekendt med, at gæsternes inddragelse ikke må blive for voldsom og altoverskyggende. Han er skarp til at mærke balancegangen og sørger samtidig for, at ingen føler sig latterliggjort eller ubehageligt til mode.

Grinegaranti

  • Bryllupsshowet skrives fra scratch af Nicolaj selv. Det vil sige, han helt selv er herre over, hvordan showet opbygges og struktureres. Kedetegnet ved hans skriverier er bl.a., at der anvendes underliggende humor hele vejen igennem. Han har skrevet en masse faste jokes ind, han ved virker, og som altid garanterer grin. Derudover elsker han at improvisere, når han optræder. Det gør han absolut ikke for at være useriøs, eller fordi han er for doven til at skrive morsomhederne selv. Tværtimod gør han det, fordi det som regel er ved de improviserede indfald, de bedste reaktioner fremkommer hos publikum. Ofte er det, når tryllekunstneren griber det, der sker i rummet, og kommentere på det, det suverænt sjoveste.

Showet sammensættes efter jeres behov

  • I specielt opstartsfasen er Nicolaj optaget af at vil levere det bedste resultat for selskabet. Det bedste resultat opnås bl.a. ved at samarbejde med arrangøren. Det er altså muligt for arrangøren at komme med inputs til showets struktur. Nicolaj viser sig altid lydhør overfor en arrangør, der har specifikke ønsker til hans optræden. Det kan eksempelvis være ønsker til hans entré (overraskende/ikke overraskende), elementerne i hans show, bryllupsparrets inddragelse osv. At inddrage arrangøren gør, at showet personliggøres og tilpasses rammerne for det pågældende arrangement.

Et magisk minde

  • Efter showet vil selskabet være efterladt med et magisk minde og et oplagt samtaleemne. Gæsterne vil opleve effekter, de aldrig før har set. Trylleshowet indeholder et bredt udvalg af effekter som trylleri, tankelæsning, manipulation og eksperimenter, der har til hensigt at skabe fascination. Samtidig med, at selskabet vil sidde i dyb fascination, vil de stille sig selv spørgsmålet: Hvordan kan det dog lade sig gøre? Præcis disse følelser medvirker til, at oplevelsen har været lige efter bogen og mindeværdig.

Showets varighed: 35 min eller efter arrangørens ønske.

Nysgerrig på at vide mere?

Det er altid muligt at sende en uforpligtende forespørgsel til Nicolaj. Det gøres ved at udfylde kontaktformularen lige her. Desuden er det også muligt at ringe til ham direkte på tlf. 28913718. Inden for ganske få dage vil han vænne tilbage med et tilbud på underholdningen. Tilbuddet er naturligvis ikke bindende. Bemærk, at Nicolaj er en særdeles eftertragtet herre i brancen. Derfor anbefales det at kontakte ham i god tid. Allerhelst som minimum 1-2 måneder før det pågældende arrangement. Specielt i perioderne april-juni og oktober-december kan det være nødvendigt at kontakte ham tidligere.

Han glæder sig til at gøre brylluppet helt igennem fantastisk!

Klik ind på en specifik bryllupsform: Underholdning til kobberbryllup, underholdning til sølvbryllup, underholdning til guldbryllup

Det siger arrangørerne om Nicolajs trylleshow

”Vi bookede Nicolaj til at optræde med sit bryllupsshow til vores forældres bryllup. Han formåede at fortrylle samtlige bryllupsgæster inklusiv bryllupsparret. Nicolaj involverede hele selskabet i sine tricks, som bidrog til en yderst fantastisk stemning. Vi var dybt fascineret over, hvad han kunne, og ville ønske, han blev lidt længere.

– Iben Helgaard, bryllup

”Dit ekstraordinært høje humør smittede af på os alle, i det sekund du trådte ind ad døren. Du fik hele festen med og tog mildt sagt r*ven på os!

– Thorbjørn Tvisgaard, bryllup

”Nicolaj, et stort og ydmygt TAK for din optræden hos os i lørdags. Vi er helt sikre på, underholdningen faldt i god jord hos alle – du forundrede os med din kreative, magiske timing, og fik os draget ind i dit univers. Alt godt fremover, og på forhåbentligt gensyn”

– Anton Bjørnson, bryllup

Se flere anmeldelser fra arrangørerne her.

Sådan er Nicolaj som tryllekunstner

Med over 13 års erfaring inden for tryllekunsten, har Nicolaj brugt tiden på at skabe sin helt egen stil. Med mere end 500 shows på CV’et ved han, hvad der virker, og hvordan et show skrues sammen. Det perfekte show er en klar balancegang mellem at plante fascinationen i tilskuernes hoveder, alt imens latteren får frit løb.

Nicolajs imponerende CV tæller optrædener fra både konfirmationer, julefrokoster, firmafester, sommerfester, fødselsdage osv.

Passionen for trylleriet tog for alvor til, da Nicolaj som 15-årig overværede et trylleshow med Rune Klan. På daværende tidspunkt Så han kun trylleriet som en useriøs hobby. En hobby, der kun blev brugt til at imponere et par venner, når man havde besøg på sit værelse. Men da Nicolaj i 16-års alderen besluttede, at han ville skabe sin egen unikke figur som tryllekunstner, blev det seriøst. På trods af både 10. klasse, gymnasie og arbejde, knoklede han alligevel på med tryllekunsten, når han havde fri. Og det gav pote – i dag lever han af at optræde professionelt rundt i hele landet.

Sidenhen har Nicolaj desuden studeret den menneskelige hjerne, hvilket gør ham i stand til at inkludere tankelæsning i sine shows. Det at kombinere trylleri og tankelæsning i showet er oplagt, hvis man spørger Nicolaj. De to underholdningsformer matcher hinanden fuldstændig, og hans publikum er vilde med det. De mirakler, der kan udføres under tankelæsningsseancer, er i Nicolajs optik den reneste form for magi.

Moderne showskrivning

Under showets tilbliven fokuserer Nicolaj på at kommunikere et mere nutidigt og moderne signal. Han er ikke, hvad mange vil kategorisere som en “klassisk” eller “stereotyp” tryllekunstner. Til gengæld skiller han sig ud med sin kreative og nytænkende tilgang, der giver showet et klædeligt udtryk. Bl.a. anvender han absolut ikke gammeldags rekvisitter som duer, kaniner eller tryllestav, som i hans optik hører fortiden til. Derimod benyttes der et arsenal af mere “up to date” rekvisitter, som selskabet kender og bedre kan forholde sig til.

Showsene tilrettelægges og skrives desuden ud fra, hvordan rammerne for arrangementet ser ud. Det omhandler både lokale (størrelse, indretning osv.), selskabet, aldersgruppen og i øvrigt de konkrete ønsker, arrangøren måtte have. Intet er altså ladet være op til tilfældighederne, når Nicolaj trækker i arbejdstøjet.

Nicolaj skal opleves – og I kommer ikke til at fortryde det.

Mere info om Nicolaj på forsiden.

Send en forespørgsel til Nicolaj.