Nyt Show På Vej

NicolajUncategorizedLeave a Comment

Hep hey!

Jeg er ganske glad i låget i dag. Hvorfor? Jo, som navnet på indlægget antyder, er jeg netop i gang med at skrive nyt show. Et show, jeg allerede kan garantere jer for vil sparke r*v!

Ny start som tryllekunstner

Jeg har efterhånden i nogen tid gået og funderet over, hvor fedt det kunne være at udvikle et fuldstændig nyt show fra scratch – for det er efterhånden en del år siden, jeg skrev mit nuværende show, jeg stadig optræder rundt om i Danmark med i dag. Selvfølgelig med variationer ift. de selskaber, jeg bookes til, men grundidéen er mere eller mindre den samme. For ganske nylig sad jeg med kaffekoppen solidt plantet i hånden og begyndte at fundere over, hvordan jeg får den samme spænding tilbage i kroppen, som jeg havde, da jeg i sin tid startede med at optræde med mit nuværende show.

Mit første show

Jeg erindrer, at det var det mest sindssyge og ubeskrivelige kick, da mit selskab efter mit første seriøse show tog aldeles godt imod det. Jeg fik blod på tanden, min motivation var i top, og mit publikum var henrykte af ren og skær begejstring og fascination – det var en oplevelse og en følelse, jeg aldrig nogensinde vil glemme.

Processen i en tryllekunstners hoved

 Nu er mit mål at genleve præcis samme følelse i kroppen som for år tilbage. Derfor er jeg nu gået utrolig seriøst ind i mig selv, og er begyndt at tage de første spæde skridt til mit splinternye sceneshow. Idéerne vælter ind, og det er svært for mig at holde styr på dem alle sammen. Derfor er jeg begyndt at udarbejde lange lister med både tricks, overraskelser, jokes, punchlines, og hvad der ellers medfølger – og det er fedt! Alle disse forberedelser laves selvfølgelig med det ene enkle mål: At sørge for I får en særdeles unik oplevelse, I sent vil glemme!

Tryllekunst tager tid

Skriveriet og dermed tilblivelsen af det nye show er naturligvis ikke noget, der sker fra dag til anden – men om nogen tid, og I skal nok finde ud af hvornår, vil jeg præsentere jer for mit nye produkt. Jeg glæder mig. Mit nuværende show er på dette tidspunkt stadig det, jeg underholder med rundt i landet – og det er altså ret godt, hvis jeg selv skal sige det – og hvis arrangørerne skal. 🙂

Ingen tid at spilde

Der er grinegaranti, høj publikumsinteraktion og sikkerhed for dyb fascination. Mit show fejler bestemt ikke noget, men jeg har brug for at udfordre mig selv og genvinde nogle af de samme følelser, som da jeg startede min karriere. Dermed er der altså absolut ingen grund til at vente med at booke, selvom mine nye planer lyder spændende og som noget, I gerne vil opleve og følge.

Fremtiden for tryllekunsten

2019 er og bliver året, hvor der sker store ting, som jeg antydede i mit forrige blogindlæg ”Godt Nytår”. Min passion vokser kun dag for dag, og jeg priser mig lykkelig for, at jeg for mere end et årti siden kun slap mit første spil kort med meget korte mellemrum. For øvelse gør mester. I dag lever jeg af det, der startede som en hobby, men endte med at blive et fuldtids”arbejde”. Hvor vildt er det? – Jeg ville inderst inde ønske, at flere fulgte deres drøm og gjorde, som jeg gør – at gøre en karriere ud af det, man allerhelst vil. Så giv den for dælen gas – I kan mere, end I tror!

Trylleriet kalder

Nå, tilbage til nutiden – konfirmationerne står for døren, og hvis I kunne tænke jer at give jeres konfirmand og selskabet et show med konfirmanden i fokus, som hele selskabet vil snakke om, kan I altid læse mere om mit trylleshow til konfirmationen HER. Ellers er der rig mulighed for at læse mere om, hvad jeg tilbyder af show til den almene fest lige HER.

I kan også altid læse mere om min person og stil på forsiden.

Tak for jeres tid – og husk, I altid kan følge med på de sociale medier:

Facebook

Youtube

Instagram

Jeg sætter utrolig meget pris på jeres læselyst!

De bedste hilsener

//Nicolaj Mogensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *