Hvorfor Booke En Tryllekunstner?

NicolajUncategorizedLeave a Comment

Jeg bliver ofte spurgt ind til, hvad en tryllekunstner kan modsat andre kunstnere til forskellige typer af arrangementer. Derfor tænker jeg at dagens indlæg skal omhandle de fordele, jeg ser, ved et magisk indslag. Dette indlæg er samtidig lavet som en lille guide til, hvad I kan forvente, når jeg tager ud og optræder som tryllekunstner.

Derfor er en tryllekunstner en god idé

For det første er det således, at tryllekunsten ingen alder har – det er noget, alle kan forholde sig til, grine med på og fascineres af. Jeg har flere gange i mit private virke været en del af en fest, hvor arrangøren havde hyret forskellige underholdningsformer – musikere, komikere, latterkonsulent osv. Jeg følte stemningen an og har de fleste gange erfaret, at luften simpelthen går af ballonen med brugen af eksempelvis ovenstående kunstformer. Bevares, at hyre eksempelvis en komiker som det underholdende indslag er som udgangspunkt sjovt – det er selvfølgelig også præmissen i det. Desværre er min personlige erfaring omkring komikere bare, at han eller hun undervejs taber flere og flere blandt selskabet. En tryllekunstner kan derimod kombinere sin magi med humor – og på det grundlag mener jeg, at trylleri som underholdningsform har et gear ekstra, når det kommer til underholdningsbegrebet.

En tryllekunstner inddrager sit selskab

Til en privatfest/sommerfest/vejfest eller noget helt fjerde skriger publikum som oftest for at deltage aktivt i det, som skal foregå. De vil ikke ”bare” sidde og lytte til ord eller musik – næh, de vil deltage, snakke med og danse! Nogle er måske allerede en smule bedugget, mens andre sætter pris på samtaler med sidemanden. Faktum er, at publikum skal føle sig som en del af det underholdende indslag, hvis man ønsker at efterlade et indtryk af, at selskabet har oplevet en underholdning i særklasse. For dét er det endegyldige, som virkelig betyder noget. Du kan læse mere om, hvordan jeg inddrager selskabet og tilpasser showet efter arrangementet til festen HER.

Publikumsinter-aktion og tryllekunstner

Tryllekunstneren har for vane at inddrage sit publikum i stort set alt, hvad han/hun præsenterer sit selskab for. Derfor hænger tryllekunst og publikumsinteraktion som oftest altid sammen. Jeg sørger altid for, at mit publikum er deltagende under mit show. Ofte skal der udpeges en tilfældig, men sommetider arbejder jeg med HELE mit publikum på en gang – hvilket giver et fantastisk sammenhold og sjove minder, selskabet kan dele med hinanden efterfølgende. Det lyder måske som om, at mit publikum skal aktiveres fra start til slut, men nej! Absolut ikke! Det er små, hurtige og ikke mindst skægge og fascinerende ting, jeg udsætter mit publikum for. Der er naturligvis også passager, hvor mit publikum frit kan læne sig tilbage og blot lade sig imponere.

Hvilken performer og tryllekunstner er jeg?

Jeg vil mene, at jeg er den type performer, som er så passioneret og hårdtarbejdende inden for sit område, at det nogle gange kan blive for meget (vil nogle i hvert fald mene). Mit professionelle erhverv som tryllekunstner er som skræddersyet til min person. Af type vil jeg gennemgående mene, at jeg er jeg en utrolig smilende og energisk mand, som arbejder utrolig målrettet og intenst med det, jeg synes, er det fedeste i hele verden. Det kan jeg samtidig også garantere for, at mit selskab hurtigt finder ud af, når jeg kører Danmark tynd med mine trylleshows. Jeg vil spare jer for at skrive mere om mig selv, da jeg dybest set ikke bryder mig om at beskrive mig selv. Hvis nogle af jer kunne tænke at lære mere om, hvem og hvad jeg er for en tryllekunstner og person, kan I altid klikke jer ud på forsiden.

Konklusion

Til enhver tid kan og vil jeg forsvare, at en tryllekunstner er perfekt til næsten hvilken som helst begivenhed. Jeg sætter stemningen, får folk til at vågne op, gasser (MEGET) med dem, snyder dem og fascinerer dem. Det er altså en oplevelse udover det sædvanlige, som de fleste vil kunne gengive store dele fra – men som de stadig ikke kan forstå. Det kan være svært at blive ved med at tale om noget til en fest, men jeg kan garantere jer for, at mit trylleshow lægger op til mange spørgsmål selskabet iblandt. Det helt store er naturligvis: Hvordan søren gjorde jeg?

Tak for jeres sikkert meget brugbare tid. Det er rart at vide, at nogen læser helt til slut. SÅDAN!

Nu vil jeg komme videre med at planlægge årets konfirmand-shows, som allerede nu tikker ind på livet løs. Hvis nogle er så heldige, at I skal konfirmere jeres barn i løbet af marts, april og maj, så kan I passende svinge forbi min side omkring trylleri til konfirmationen og se nærmere på, hvad jeg tilbyder. Men tøv ikke for længe: Store dele af weekenderne i marts og april er allerede besat.

Det var alt for mig for denne gang – vi ses forhåbentlig snart igen. Indtil da kan I se mere til mig på de sociale medier:

Facebook

Youtube

Instagram

Vinterlige hilsener

//Nicolaj Mogensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *