Godt Nytår!

NicolajUncategorizedLeave a Comment

GODT NYTÅR!

Så er jeg atter tilbage efter en velfortjent juleferie hvor der, sikkert ligesom hos de fleste af jer, går jeg ud fra, blev spist mad, mad, mad og sovs til den helt store guldmedalje!

2018 har været et vanvittigt år! En masse shows er blevet leveret til en stor portion taknemlige mennesker. Fedt! Det har været enormt hektisk at få plads til alle arrangementerne, men jeg kan kun glæde mig over, at folk vil underholdes – alt lige fra firmafester, fødselsdage, julefrokoster bryllupper og konfirmationer har stået på menuen.

Planer for 2019

Nu skriver vi 2019 i kalenderen, og jeg har store planer for fremtiden! Alt det vil jeg selvfølgelig komme nærmere ind på, både her og på diverse sociale medier, når vi kommer tættere på. 2019 bliver et travlt og vildt år, er jeg sikker på!

Konfirmationer

Og nå ja, selvom vi kun lige har ramt 2019, er konfirmationsforespørgslerne allerede begyndt at tikke ind. Konfirmationstiden er én af mine favoritperioder på året – en unik tid, hvor så mange unge mennesker skal fejres…….. Og have gaver! Derfor er jeg også ved at forberede og finpudse mit konfirmationsshow, så jeg er klar til at fascinere og mystificere de glade konfirmander. De kan bare vente sig! Hvis du står og mangler underholdning til dit barns konfirmation, kan du læse meget mere om mit konfirmationsshow HER.

Hjemmeside-makeover

Desuden har jeg allerede nu fået opsat sider til forskellige typer af shows som tryllekunstner til festen og tryllekunstner til fødselsdagen. I er meget velkomne til at begive jer ind og læse mere.

Dette var blot en lille opdatering fra mig – tak, fordi I læser med! Husk, I altid kan følge med i løjerne på de sociale medier:

Facebook: Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Youtube: Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Instagram: nico_mogensen

Det vil betyde meget, hvis I kvitterer med et Like og/eller et Subscribe!

Alt det bedste herfra og godt nytår!

De bedste hilsener

//Nicolaj Mogensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *