En Optrædende Tryllekunstner

NicolajUncategorizedLeave a Comment

Hej alle! 🙂

Hermed en lille opdatering fra tryllekunstneren.

Efter mere end 3 måneder uden optrædener grundet COVID-19, tog jeg i går revanche med et brag! Siden marts måned, hvor Danmark lukkede ned, lukkede mit selvstændige virke som tryllekunstner naturligvis også ned – i hvert tilfælde midlertidigt. Det har betydet en laaang periode med både minus på kontoen, ingen arrangementer grundet forsamlingsforbuddet og ingen forespørgsler på forestående shows.

Lysere tider

Men i går ophørte galskaben omsider (for mit vedkommende) – mit første show, en konfirmation der talte 60 mennesker, blev starten på en noget forsinket men tiltrængt konfirmationsperiode. Hold op, hvor var det bare FEDT! Det er i skrivende stund svært for mig på skrift at beskrive, hvor magisk en oplevelse det var for selskabet og jeg (selvom jeg heldigvis godt ved, hvordan min magi virker ;-)). Jeg blev atter en gang mindet om, at stemningen og begejstringen selskabet iblandt er det, der gør mit tryllekunstnererhverv det hele værd.

Stort savn

Det kan være utrolig svært for andre at sætte sig ind i, hvordan man går og har det, når ens ”arbejde” pludselig sættes på hold fra dag til anden. Det, som i denne periode har tynget mig mest, er uden tvivl savnet til mine optrædener foran et live publikum. For det kan og vil aldrig være det samme at stå foran sit spejlbillede og fremvise sit show. Det bliver hurtigt både kedeligt, ensformigt og en smule mærkeligt, når man både skal spille tryllekunstner og publikum. Og i øvrigt reagere både uventet samt med grin og fascination, som publikum ville gøre – naturligvis for at opnå det mest realistiske billede af en optræden. I min treværelses lejlighed, som er en del af et stort boligkompleks, er der vist ikke nogen tvivl om, at jeg blandt de øvrige beboere nu opfattes som en, der både taler med sig selv og har skiftende personligheder.

Nogenlunde sådan her ser jeg ud, når jeg lige har skabt glæde og mystik for første gang i over 3 måneder

Danmark vågner (stille) op igen

Jeg tror på, at vi går lysere tider i møde.

Nu ser jeg frem til at skabe meget mere glæde og magi rundt i hele Danmark, når konfirmationsperioden fortsætter de kommende måneder. Det bliver magisk og sjovt!

I den forbindelse er det selvfølgelig oplagt at spørge jer læsere, om I har et arrangement i tankerne de kommende måneder? – En konfirmation, en sommerfest eller måske en julefrokost? For selvom min kalender stort set er besat de kommende måneder i 2020, har jeg stadig enkelte ledige datoer i kalenderen – og det ville være mig en udsøgt ære at komme og trylle lidt for selskabet. Vi kan starte med en helt uforpligtende snak om ovenstående.

Tak for jeres tid! Pas på jer selv og husk: I kan altid følge mig på de sociale medier for meget mere indhold.

Facebook

Youtube

Instagram

Bedste hilsener

//Nicolaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *