Da COVID-19 Ramte Os

NicolajUncategorizedLeave a Comment

Halløj, kære læsere

Det er efterhånden ved at være ret længe siden, at jeg sidst har opdateret jer med et nyt indlæg på bloggen – men nu er tiden inde! Faktisk er den især inde nu, hvor Danmark desværre har været og stadig er pacificeret af den omvandrende virus COVID-19. Det er naturligvis en komplet uvant situation for os alle sammen – her tænker jeg både økonomisk såvel som helbredsmæssigt. En situation, ingen af os har kunnet forudse – heller ikke os mentalister og tankelæsere.

Kan det blive værre?

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at underholdningsbranchen naturligvis også er hårdt ramt pt – og jeg som tryllekunstner oplever i disse måneder en helt naturlig tørke rent showmæssigt. Det er en forventelig konsekvens af både forsamlingsforbuddet og det faktum, at smitterisikoen på nuværende tidspunkt er så overhængende. Fra det økonomiske perspektiv er situationen heller ikke holdbar, men jeg skal nok klare mig. Mine tanker går mere ud til diverse virksomheder som er hårdere ramt, lukningstruet eller direkte konkursramt.

Ekstra tid = finpudsning

Dog tror jeg på, at vi alle sammen kommer stærkere ud på den anden side, når COVID-19 igen er under kontrol. Det er altid vigtigt, især i disse tider, at vi opretholder vores sunde fornuft og kan tænke længere frem end blot den nuværende situation. For med uundgåelige negative påvirkninger følger som regel også positive – det handler bare om at finde og se dem.

For mit vedkommende har jeg aldrig haft så meget tid til at finpudse mine shows, så de og jeg er toptunet til at vende tilbage til hverdagen. Jeg kan garantere jer for, at jeg savner at underholde selskaber. Det er bare ikke det samme at stå overfor sit eget spejlbillede og optræde. Glæden i publikums øjne, skaber glæden i mine øjne – og det er derfor, jeg elsker mit job, og kan slet ikke vente med at tage revanche for de forsømte måneder! I mellemtiden sørger jeg for at showet, humoren og min optræden fungerer helt præcis, som det skal.

Konfirmationer 2020

Da Danmark lukkede ned, lukkede årets konfirmationer naturligvis også ned. Det er på en eller anden måde ret surrealistisk at tænke på, at jeg i skrivende stund burde være ude og køre Danmark tynd og skabe en fest hos diverse afholdte konfirmationer. I stedet sidder jeg på kontoret og skriver dette indlæg – men der er håb forude!

Konfirmationerne er naturligvis ikke bare afskrevet men blot rykket – så fremfor at have glæden af at mystificere konfirmationsselskaberne med trylleri og magi i april, maj og juni, får jeg muligheden for det i juni (forhåbentlig), juli, august og september i stedet som det ser ud pt. Og det passer mig fint, for sommerferierejser bliver højst sandsynligt ikke aktuelt i år, så jeg har efterhånden vænnet mig til tanken.

Jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt, til jeg som tryllekunstner og mentalist igen kan komme på arbejde – både for mit eget og arrangørernes vedkommende – de har alle noget at glæde sig til!

Booking åben

Selvom konfirmationerne er rykket og booket ind på nye datoer, har jeg stadig enkelte huller i kalenderen i juni, juli, august og september. Hvis du endnu ikke har fundet underholdningen til dit barns konfirmation eller sommerfesten, står jeg hellere end gerne til rådighed – faktisk mere end nogensinde. 🙂

I er meget velkommen til at læse mere om mit konfirmationsshow eller mit generelle show til festen. Tøv ikke med at gribe knoglen, ringe mig op og få en sludder og et uforpligtende tilbud på underholdningen.

Keder I jer, som mange andre i Coronatiden gør, kan I også følge mig på de sociale medier:

Facebook

Youtube

Instagram

Tak for jeres tid.
Hold sammen – hver for sig.

Bedste hilsener
//Nicolaj Mogensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *