Skip to content
Underholdning Til Privat Julefrokost

Hej alle,

Da nedlukningen stadig præger samtlige dele af landet, er der naturligvis ikke udsigt til optrædener de næste måneder. Derfor var min tanke, at jeg jo lige så godt kunne være lidt produktiv, når nu kedsomheden er så altoverskyggende.

… Og så var det, jeg kom på den fikse idé at berige jer med endnu et blogindlæg. I dag skal det handle om en af de absolut travleste perioder i mit professionelle virke foruden konfirmationsperioden.

Som overskriften beskriver ret præcist, handler det om at booke en tryllekunstner til julefrokosten. Specifikt vil jeg fokusere på den private julefrokost frem for den erhvervsmæssige. Den private julefrokost er nemlig en decideret storfavorit, når det handler om at finde den rette underholdning. Og det er faktisk ikke kun mig, der mener det – det hører jeg også ofte hos arrangørerne! 🙂

Storhittende tryllekunstner

Men hvorfor er det så lige, at tryllekunstnere, i hvert fald i mit tilfælde, er særligt eftertragtede netop her? Det er der faktisk en række ret indlysende årsager til.

Til at starte med er det grundlæggende vigtigt at forstå følgende: Julefrokost = alkohol. Alene på den baggrund har selskabet ofte, i kraft af alkoholpåvirkningen, et højere humør og er generelt mere løsslupne. I den forbindelse kræves der en helt særlig underholdning, som virkelig kan fange og fornøje gæsterne.

Underholdningen må ikke blive for tør med lange sekvenser af eksempelvis ligegyldig snak eller for lange effekter. Gæsterne tripper for, at der skal ske noget. Og gerne noget, de visuelt kan forholde sig til. Det duer altså ikke at konstruere et trylleshow til julefrokosten, hvor der er langt mellem klimakser og højdepunkter. Trylleshowet skal til gengæld være ”snappy” med mange indbyggede klimakser og højdepunkter, så deltagerne holdes beskæftiget.

Mit show til julefrokosten er beskrevet yderligere her.

Derfor er en tryllekunstner det oplagte valg til den private julefrokost

Selskabet vil og skal inddrages
  • Der sker noget i kroppen på os mennesker, når vi indtager alkohol. Flertallet får lyst til både at snakke og røre sig lidt ekstra. Mit julefrokostshow tager udgangspunkt i, at gæsterne skal være deltagende. Hvis selskabet ikke føler sig inddraget, opleves showet hurtigt vagt og kedeligt. Netop til julefrokosten hvor de inviterede som regel har ekstra krudt i numsen, er det vigtigt at engagere dem. Desuden personliggøres showet, når gæsterne deltager aktivt i løjerne.
Alle er på linje med hinanden
  • På den måde forstået, at der ikke er en hovedperson, der skal fokuseres på (som ved eksempelvis fødselsdagen eller brylluppet). Alle bærer de samme forudsætninger for at modtage underholdningen til den private julefrokost. Det medvirker til, at julefrokostshowet opleves betydningsfuldt for den enkelte. Ydermere giver det mere plads til at iscenesætte andre dele at publikum.
Jeg som tryllekunstner lytter til jeres behov
  • Mit suverænt vigtigste fokuspunkt er, at I skal nyde mit trylleshow. Et af mine tricks til at sørge for, alle får den bedste oplevelse, er at rådføre mig med arrangøren. I samråd med ham/hende finder vi frem til, hvad der skal tages højde for, og hvordan strukturen i showet bør være.

Alt dette og meget mere er jeg sikker på nok skal sørge for, at mit julefrokostshow bliver et hit hos jer! 🙂

For en god ordens skyld optræder jeg rundt i hele Danmark. Det gælder altså både Nordjylland såvel som København og Odense.

Det var alt fra mig for denne gang. Tak for jeres tid – vil I se mere til mig, kan I bl.a. finde mig på Facebook, hvor jeg jævnligt opdaterer med tricks, konkurrencer og meget andet.

Rigtig god dag og på glædeligt gensyn

//Nicolaj

Andre
blogsider